AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 half life 2 -ai disabled
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

trevor
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 05/07/2005 :  00:55:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ilk önce cd den kurdum (rar) lı idi bir yerde save leyip sonra load yapınca (node out of graph rebuilding)mesajı ile (ai disabled mesajı veriyor ve yapay zeka tamamen duruyordu.Şimdi dvd sini kurdum ama aynı hata gene var bu oyunda hiç savelenmeden bitmezki.Yardımcı olabilirmisiniz

Emriko
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 06/07/2005 :  17:09:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun sırasında " tuşuna basarak konsolu aç ve önce sv_cheats 1 yazıp konsolu aktif hale getir daha sonra yine konsola ai_disable yada ai_disabled yaz (sonunda d varmıydı yokmuydu aklıma gelmiyo şimdi:) bunu yazınca yapay zeka normale döner.iyi oyunlar...
Sayfanın En Üstüne Git

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 08/07/2005 :  18:20:03  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bir şey sorcam niye bu yazdıkların için ayrı bir konu açtın ben onu anlayamadım orada hangi oyun için yazdığında anlaşılmıyor

No Comment ...
Sayfanın En Üstüne Git

Emriko
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 10/07/2005 :  22:54:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben bi arkadaşa yardım için onun sorusuna cevap verdim ancak sitede oluşan bi hata sanırım yeni konu açıldı.takmayın kafanıza yani ok?
Sayfanın En Üstüne Git

forzAmd
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 15/07/2005 :  16:41:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
eski konuyu bulamadım. link verirmisiniz.

Forza AMD
eski şifremi hatırlayamadım için yeni kayıt olmak zorunda kaldım. eski nick name Traffic :))
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000