AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 oyun yamaları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

emre_24
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 30/07/2005 :  17:33:13  Bilgileri Göster  emre_24 için bir AOL İletisi Gönder  emre_24 için bir ICQ İletisi Gönder  emre_24'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  emre_24 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
naber dostlar yeni katıldım
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/08/2005 :  14:03:51  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yamasını aradığın oyunun sitesine bakmayı denedin mi?
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 02/08/2005 :  16:18:33  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bir ihtimal daha var oda aradığın oyunların yamasının yapılmamış olması sanırsam . sanırım böyle bir durumda yama bulamassın eheh. oyun devi ülkelerin harici yerlerde yapılan oyunlar zaman zaman ilgisizlikten dolayı yamasız kalabiliyor; mesela "another war" diye bir oyun vardı buglardan dolayı adım atılmıyordu oyunda ama bir yama bile göremedik... aradığın oyunun ana sayfasına gider haberler ve/veya downloadlar kısmına bakarsan yama olup olmadığını görürsün. yabancı dil yoksa o zaman biraz zor işin..

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git

the agreement
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 08/08/2005 :  02:21:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hangi oyunları istiyosun

o.t
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 13/08/2005 :  14:39:35  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
www.oyunyama.com www.turkceyama.com www.yamaarsivi.com www.turkceyama.ahiturk.com benim bildiklerim bunlar.Google dan aratırsanızda bulabilirsinin ben öyle yapıyorum bu söylediğim siteleride ordan buldum zaten.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000