AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM4 İÇİN LÜTFEN YARDIM
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 14/07/2005 :  19:52:14  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN CM DE TAKIM SATIN ALMA VARMI LÜTFEN YARDIM

fyagiz

fyagiz
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 14/07/2005 :  20:57:27  Bilgileri Göster  fyagiz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  fyagiz için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
üste yazdığım soru cm4 bide arkadaşlar benim transfer bütçem düşük ama güzel oyuncular almam gerekiyo ne yapmam lazım lütfen yardım hilee mile verin bana

fyagiz
Sayfanın En Üstüne Git

carlitos
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/07/2005 :  20:32:53  Bilgileri Göster  carlitos'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ne takım satın alması ya kim attı bunu :D 2. sorun için addmanager/menejerkle den hile yap :D

asd
Sayfanın En Üstüne Git

carlitos
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 19/07/2005 :  20:33:56  Bilgileri Göster  carlitos'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cm4(2002-2003) se bu sitenin hileler bölümüne bakman yeterli olacaktır. :)))))

asd
Sayfanın En Üstüne Git

tolunayy
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 07/07/2006 :  11:06:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ligleri başlatmadan ingiltere ispanya brezilya hollanda fransa gibi büyük ligleri seç ordan istediğin oyuncuyu al sat mesela lyon sun barcelona nın da menejerliğini al dandik oyuncuyu barca tüm transfer bütçesiyle sat bidee fikstürdeki rakiplerinin de menejerliğini al dandik oyuncuları ve bulabildiğin kadar kaleciyi karşı taımın kadroya sok kaleci ile ilgili ayarlı yap çıkışsın kornerde taçt filan ilerde dursun 8,9- filan yenersin

atam izindeyiz biz de senin gibi fenerliyiz/Paradan 6-0 atabilirsiniz ama tarihten asla
Sayfanın En Üstüne Git

TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675

İletim - 16/07/2006 :  11:16:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya şu oyunu bari hilesiz oynayın 8-0,9-0 yenince ne oluyo bana kalırsa en iyisi hiç hile yapmadan oyunu kurallarıyla oynamak çünkü en heyecan vereni budur hilesiz bir şampiyonluk sevinci veya hilesiz bir küme düşüşünün üzüntüsünü hiç bir şeye değişmem...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000