Merak etme izlenmeye değer gördüğüm spor programlarını izliyorum. Madem stadyuma gitmek bir kıstas şöyle demen daha mantıklı olur herhalde mesala 'Türkiyenin en fanatik taraftarı bizde.'Hem boşver taraftar az gelsin sonra bir bakarsın adamı sebeb yokken bacağından vururlar...
spor programı seyretsen bacağından vurulan adamın kıonusunu hiç açmazsın ayrıca2 senedir saraçoğlunda küfür edilmediğinin farkında olursun 25 trilyon kombineden kazanan bir fenerbahçeden haberin olur, senin takımının tribüne gelen taraftarının klübünü desteklemek yerine yönetim aleyhine tezahürat yaptığını görürsün...
Mesajları inceledim de thakki1 kardeşim gördük fenerbahçe seyircisini kendi öz ve öz kalecisini döven taraftardan daha ne beklerin allah aşkına ya şimdi bunlar mazide kaldı demeyesin.Arkadaşım tamam para sizde ama bizden neyiniz fazla sadece ve sadece 1 şampiyonluk bu konuda mutabıkmıyız.isterseniz bizi 10-0 yenin nolacak büyük prestij olacak;ama şampiyonluklar avrupadaki başarılar türkiye kupasında ki başarılar bunlar ebedidir.Fenerbahçe galatasarayı 6-0 yendi noldu sadece 3 puan aldı ama galatasaray feneri 5-1 yendi TÜRKİYE kupasını aldı......
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277