Çok açıldı ve yanıtlanması zor bir soru. Al işte listem;
Cash Flow - Gecelere Asılır CashFlow-HayatDevamEdiyor EkoFreshfeatAzra-Dunya Donuyor Cash Flow - Hayata Küstüm DJ Akman - Alo HANÇER_HAYATIN PORTRESİ Blero feat.Memli - Can't U See Elly West - Gece çabuk olur Fresh B - Palavra KARARGAH - SALLA mehemet -murat stich das messer metallica-one metallica-fuel akon - locked up Kendi şarkılarım... Sagopa Kajmer - Karabiber Duası Sagopa Kajmer - Analiz Sagopa Kajmer - Degisebilir Heran Adres Sagopa Kajmer - Iskeletler Diyarında Bir Et Parcası Sagopa Kajmer - Gecmisi Golgeye Teslim Ettim Sagopa Kajmer - 56 Denklemli Intro Sagopa Kajmer - Bir Pessimistin Gözyaslari Sagopa Kajmer - Didaktik Kitaplar Sagopa Kajmer - Kalbim Krizin Bekcisi Olmus Sagopa Kajmer - Yokluk İcinde Varlık Ceksem de Sagopa Kajmer - Tanri Cekti Tum Resimleri
Buyur bunları ve daha fazlasını dinliyorum, neden sordun anlamadım... Yada size negibi yararı dokunacak benim ne dinlediğimin... Bilgisiz ve gereksiz bir konu ancak yanıtsız bırakmak istemedim, devam edeyim mi listeme?
Binlerce insan Binler fikir Binlerce düşünce var Birde ben varım dostlar Binlerin arasında bir.
Soru yanlış olmuş. Bilgisayar başındayken hangi müziği dinlersiniz yerine, ne tarz müzik dinlersiniz olması daha mantıklı olurdu. Ben kendi soruma göre cevaplandırıyorum. Yoksa diğer türlü bayağı uzun olur Genelde Rock ağırlıklı, kafa yormayan müzikler dinliyoruz. Eğer yaptığımız önemli bir şey yoksa ve kaldırabilecek durumdaysak da Metal dinliyoruz. Ama nadir oluyor böyle zamanlar da.
KRONDOR abi sorusuna cevap veriyorum ben de haraketli müzikleri dinlerim Konuya gelince bilgisayar başındayken mustafa sandal feat gentlemen isyankar hakan peker tas gibi emilla big big wold murat göğebakan yarali gülşen of of gülşen nazar değmesin