AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Genel Tartışmalar
 Yama mı? Hile mi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 19/07/2005 :  12:01:04  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben de seni kutluyorum çok iyi yazmışsın. Sıkılmadan okudum. Oyunsitesinin bu özelliğini seviyorum sanal ortamda unutulup gitmiş olan saygıyı gösteriyor. Bu çoğu sitenin de elde edemediği birşey tabi ki.
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/07/2005 :  19:11:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konu hakkında biraz açıklamada ben yapayım.

Literatürde hile ile yama arasında çok büyük bir fark vardır.

Hile: Oyun içerisindeki yazılım hataları sayesinde ve bazende yapımcıların oyunculuktan haberi olmayan kişilerin oyundan sıkılmadan oynaması için bıraktıkları boşluklardan ibarettir. Ve genelde yukarıdada bahsettiğim gibi GERÇEK OYUNCU olmayan kişilerin kullandığı birşeydir.

Yama: Bu ise oyunun play test aşamasında görülmeyen daha sonrasında oyuncular tarafından bulunan hataların düzeltilmesi için yada oyuna yeni birşeyler eklemek adına çıkartılan eklentilerin genel adıdır.

Yukarıdaki açıklamalardan yola çıkarak sorunun cevabını vermek gerekirse oyun hile ile rezil edilmiş olunur. Buna karşı yamalar oynanışı ve oyun içerisindeki hataları düzelttiğinden oynanışa yararlı olur.
Hal böyle olunca Hile=Sucx Yama=Rulezz denilebilir (:
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 19/07/2005 :  19:18:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabiki YAMA...

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu