AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 Sin City
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 19/07/2005 :  19:53:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Burada güncel sinema konularını sadece ben açıyormuşum gibi gelmeye başladı bana. Sanırım millet tatilde ve sinemaya ayıracak fazla zamanları yok. Neyse konu çok basit yeni vizyon aksiyon Sin City...
Sizlere film hakkında söyleyeceğim şey yine amerikan tarzı.
Sin City = Bull **** (:
Gittim izledim geldim. Ama ben bu kadar sıkıcı bir aksiyon filmi daha izlediğimi hatırlamıyorum. Benim bildiğim sim city iyi ile kötünün iç içe geçtiği herşeyin bir kaos düzeni içerisinde yaşandığı bir dünya ama filme bunu yansıtmakta başarılı olamamışlar.
Çizgi serinin yaratıcısınında ekipte olması bilebu filmi kurtaramamış. Size film hakkında söyleyeceğim tek şey uzun uzun ve sıkıcı diyalogları altyazıdan okumak zorunda kalacağınızdır. Eğer Türkçe dublajlısını bulabilirseniz ona gidin en azından altyazı okuma eziyetinden kurtulmuş olursunuz.

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 19/07/2005 :  22:03:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam alakasız olacak ama İntikam Ateşi diye bir film var...Gitmeyi düşünüyorum...Yorumlarını bekliyorum...Tabi izlediysen...
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 21/07/2005 :  12:20:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Epey bir alakasız olmuş (: O filmi izlemedim ama benim görüşüm senin için bir nüans noktası olmasın... Git izle sonrasında bende izlersem karşılıklı yorumlarla tartışırız (:

Not:Yöneticiler birşeyi düzeltmiş (: Bunun sorun olacağını farkında değildim. Bundan sonra aynı yıldızları bende kullanacağım (:
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000