AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Silent Hill - Res. Evil - Dino Crisis - Suffering
 the suffering takildim
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 21/07/2005 :  20:39:00  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nasil bir yerdeyim anlatayim

bir golf sahasi bu sahaya çikmadan önce adamimiz bir hayal görüyor kendi çocuklarini görüyor daha sonra bir anda beyzbol sahasinin ortasi yarik hale geliyor ve içinden d1rmadan yaratik çikiyor öldürdükçe yenisi çikiyor etrafta tek bir kapi var bu kapida kilitli bu beyzbol sahasina gelmeden önce yanimiza bir polis görevlisi aliyoruz onunla birlikte gelmem gerekiyor olabilirmi çünkü o ölüp duruyor bende onu birakip ilerliyorum yarimlariniz bekliyorum simdiden saolun

No Comment ...

kibbrit
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 18/08/2005 :  20:09:09  Bilgileri Göster  kibbrit'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
sen iyi ilerlemisssin gene ben daha once biyerde takıldım az kaldı yanı silecem oyunu simdi bir oda var kotu adamımız kılıtlıyor kapıyı oteki kapıdada yangın var ve odadakı kucuk oda gibi biyerdeki vana o yangını sönduremiyor sen bana yardım et bende oraya kadar gelirsem kesin sana yardım ederim :)))

ben buraların acemisiyim agalar hatamız olursa affola
Sayfanın En Üstüne Git

buraksadikbasar
Üye

Turkey
İleti 82

İletim - 27/08/2005 :  23:24:46  Bilgileri Göster  buraksadikbasar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
dostum yapman gereken ne biliyormusun ilk olarak aynı yerimi anlatıyom onu anlayalım dediğin yer thopmsonu ilk aldığın yer değilmi vana var o odada eğer burasıysa anlatayım ilk olarak,vanayı aç daha sonra farkedersen yerlerde delikler var yani su oraya gidiyor ve nü ateşli bir kapı var oradaki ateş söndürmen lazım.farkettiysen oralarda dolaplar var oradaki dolaplardan en yakın olanını bütün suyun aktığı vanalı odaya yakın olanın üzerine çek ve orayı kapasın daha sonra su oraya gidemeyince ateşli odanın oraya gidecek ve sönecek.umarım yardımcı olabildin ve doğru yerdir...

No Comment ...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000