|
| Yazar |
Konu  |
|
Bilimcocuk
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 22/07/2005 : 07:13:31
|
 Merhaba arkadaşlar.Sims i hepimiz biliriz heralde.Sims in en yeni oyunlarından biri olan ve 2. başlangıç paketi olarak bilinen sims2 nin devam bölümleri çıkıyor.Sims2 University çıktı ve yakındada sims2 Nightlife çıkıyor.Nightlife ta simslerin gece hayatından bahsediliyor.Oyuna bu seferde galiba vampirler ekleniyormuş. Bilimçocuk |
|
|
aCCurseD_girL
Üye

İleti 92 |
İletim - 23/07/2005 : 15:43:44
|
ewt Nightlife ek paketinde ayrıca; Teenler ve Young adultlar da flirt edebilirler. Simler'in araba kullanmak için ehliyete ihtiyaçları yoktur. Oyunda 5 çeşit araba var : hatchback, minivan, sportscar, pickup and sedan Şehirden komşulara sahip olabilir,hatta orda yaşayabilirsiniz. The Smustle adında yeni bir grup dansı mevcut. Çocuğunuz okul otobüsünü kaçırdığında onu arabanızla okula bırakabilirsiniz. Oyunda vampirler de var. Vampirler tabutlarda uyur,bunun yanında simleriniz de tabutta uyuyabilir. Vampirler yarasaya dönüşüp uçup gidebilir. Vampirler oyunda güneş ışığına çıkamaz Eğer siminiz bir vampiri öperse o da bir vampir haline dönüşür. Oyunda çeşitli renklerde bloklar var.Sanırım bunlar gece klübü yapmak için kullanılıyor. Birçok yeni müzik eklenmiş. Oyuna 8 yeni hile kodu eklenmiş. Siminizin dans etme kabiliyeti düşükse dans ederken siminiz zaman zaman düşebilir. Oyun sırasında gördüğünüz komşu evlere malesef ziyaret yapamıyoruz. Oyunda fotoğraf klübesi mevcut.Simler ilişkileri iyiyse orda woohoo yapabilirler. Oyuna restoran yemeği de eklenmiş.Sadece restorana gittiğinizde yiyebilirsiniz. Oyunda bowling oynayabilir ya da kareoke yapabilirsiniz. ReNuYu-Senso Orb adında yeni bir ödül objesi eklenmiş. Bununla siminizin aspiration'ınızı değiştirebilirsiniz. Arabaların rengini vs. değiştirebiliyoruz.(garaj modu gibi bir şey olmalı) Evlerin önünde araba yolları mevcut.Simimiz arabasına bindiğinde gözden kaybolana kadar onu izleyebiliriz. Simler birbirlerini etkilemek için saçı kızıl yapma,gözlük takma,parfüm sıkma vs.gibi çekiciliğini arttıracak yollara başvurabilir. Simlerin birbirleriyle uyumu iki tarafın istek,burç gibi özelliklerinin uyumuna bağlı olacak.
kaynak : Simaniac
|
!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!! |
 |
|
|
WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 05/08/2005 : 02:58:09
|
Accursed_girl sen baya bir araştırmacı görünüyorsun bu The sims hakkında o yüzden sana birşey soracam yeni pakette Simsimizin vampir veya normal olarak biz mi yaratacağız yoksa önceki versiyonda ki uzaylılar gibi yalnızca yaratılanı mı yönetebileceğiz ve arabaları biz kendi paramızla satın alıcaz değil mi? Gerçi iki soru oldu ama neyse  |
 |
|
|
aCCurseD_girL
Üye

İleti 92 |
İletim - 08/08/2005 : 15:08:56
|
walla acıqcasy bilmiorm, wampir simlerle oynayabilices die duydm ama wampirliq genetiq olmıcaqmısh, eğer simin bi vampiri öperse o da bi vampir haline dönüsüomush. Arabalary kendi paramısla alıcas sanırsam benzinlery hich bitmiomush  |
!!!... Thèrèš ñó †ïmè †ó dïš©rïmïñâ†è Hâ†è èvèrÿ mó†hèrƒû©kèR †h↚ ïñ ÿóûr wâÿ ...!!! |
 |
|
|
WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 08/08/2005 : 20:11:31
|
| Peki bu oyunun çıkış tarihi açıklandımı? |
 |
|
|
aCCurseD_girL
Üye

İleti 92 |
İletim - 10/08/2005 : 02:01:43
|
15 Eylül olarak acıqlandı ama yine de erkene alınma ihtimali olapilir  |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|