AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 LGS[OKS]'ye giren arkadaşlar var mı?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/07/2005 :  21:52:15  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Aranızda bu sene LGS'ye girmiş olan arkadaşlar var mı? Varsa kaç puan yaptınız nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben 400 civarı bi puan yaptım nereye gideceğime karar vermedim.

Bu arada ben bu siteye ilk girdiğimde 12 yaşındaydım 2 sene olmuş vayyy beee..

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/07/2005 :  13:28:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben girdim 405 puan aldım antepte olduğum için antep fen lisesini düşünüyorumda puanım 1puan üstünde ve bu sene puanlar yükselecek diyorlar belki osmaniye maraş ve kilis fen lisesi olur onlarda olmazsa antepteki anadolu liseleri sen hangi ildensin nereyi düşünüyorsun

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/07/2005 :  13:38:54  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Nasıl yani puanlar yükselecek? Bizim puanlarımız mı??
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/07/2005 :  14:02:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayır okulların taban puanı

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Sayfanın En Üstüne Git

omersinan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/07/2005 :  18:40:59  Bilgileri Göster  omersinan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tüh yaaa.. Ne yapcaz şimdi? Benim puanım istediğim yere zaten ucundan tutuyodu şimdi yandık!!!
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/07/2005 :  19:15:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sen yinede tercihlerinde yaz belki tutar

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000