AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Stronghold
 stronghold'lar hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 24/07/2005 :  13:40:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar sizi bilmiyorum ama ben stronghold oyunlarının ilki dışında diğerlerini pek sevmedim nedeni ise senaryo ilkinin öyle senaryosu vardıki kendinizi kaptırıyordunuz crusader ise benim için tam bir hayak kırıklığı idi ortada doğru düzgün senaryo yoktu birkaç tur vardıda zordu ikinci oyunu duyduğumda biraz umutlanmıştım çıktığında senaryo beni tatmin etmesine rağmen oyun buglarla goluydu yani hiçbiri beni ilki kadar tatmin etmedi sizce...

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir

UA_1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 24/02/2006 :  14:52:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben bu oyunu her serısıne bayıldım.valla 2. bence öbürlerınden daha iyi daha çok secenek var senın bu güzel oyunun neresını sevmedıgını anlamadım kusura bakma
Sayfanın En Üstüne Git

Rapper1995
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 25/02/2006 :  21:47:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaslar b oyunu net uzerınde nerden bulabılırm.bana yardım edersenız cok sevınırım

By Rapper ...
Bursa Underground ...
Sayfanın En Üstüne Git

UA_1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/03/2006 :  17:44:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım tam sürüm oyununu bulamazsın ama demolarını bulabılırsın sanırım ve de hangı serısını ıstedıgını soylersen sana daha iyi yardım olunur.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 04/03/2006 :  18:19:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya grafikler falan güzelde beni senaryo tatmin etmedi ben oyunda senaryoya çok önem veririm

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000