başlıkta "imdaaat yardım edin hedö hödo" yerine "Oyun arıyorum, yardımcı olun" şeklinde KONUNUN İÇİNDE NE OLDUĞUNU anlatan bir ifade kullanılsaydı yardımcı olurdum, evde zibil gibi oynamadığım oyun var, ama bu davranışından ötürü, ııh.
HASSOOOOO musun nesin ben sadece yardım istedim şikayet deyil yardım etmiyecekseniz kapatın konumu üyeliğimide kapatın bi daha üye olmuyayayım isteğiniz buysaaaaa
sen cd olarak evine yollamamızı mı yoksa netten mi yollamamızı istiyosun
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
HASSOOOOO musun nesin.... sen niye konuya maydanoz oluyorsunki ?? Adam daha oyunun nereden yada nasıl alınacağını bilmiyor sen ise kalkmış düzgün başlık atması gerektiğinden bahsediyorsun. Senin yaptığında mantıklı birşey olsa bari.
Arkadaşlar kardeşimizin oyuna ihtiyacı varmış sizlerde boş boş oturuyor hiç yardımcı olmuyorsunuz. Herkes açsın msn'sini eleman versin adresini hepimiz birşeyler gönderelim. Benden bi Baldur's Gate serisi çalışır sana kardeş. Aç msn'ni tanıt beni göndermeye başlayayım. 11-12 cd kadar ama artık yavaş yavaş yollarız sana ne zaman tamam olursa o zaman oynarsın.
(: ya işin şakası bir yana biz bu kardeşimize neyi anlatmaya çalışıyoruz ?? Bana oyun gönderin diyen bir zihniyete nasıl yaklaşılır bilen varsa beri gelsin (: