still life ı oynyan lütfen yemek tarifini geçemiyorum internetten çözümlerine baktığım halde :((( Adventure oyununda yemek tarifinden dolayı takıldığıma innamıyorum :((
Yapma gözünü seviim bi yemek tarifi yüzünden tartışmaya gerek yok.
* 2 cups of commitment [2 fincan sorunluluk/bağımlılık] * 1 cup of sweetness [1 fincan şirinlik] * 1 tablespoon of romance [1 (servis) kaşığı aşk] * 1 teaspoon of sensuality [1 (çay) kaşığı şehvet] * 1 common sense [1 tutam duygu] * 1 cup of love [1 fincan aşk] * 1/2 cup of integrity [1/2 fincan dürüstlük] * 1/2 cup of generosity [1/2 fincan cömertlik]
Yapma gözünü seviim bi yemek tarifi yüzünden tartışmaya gerek yok.
* 2 cups of commitment [2 fincan sorunluluk/bağımlılık] * 1 cup of sweetness [1 fincan şirinlik] * 1 tablespoon of romance [1 (servis) kaşığı aşk] BURDA MİXER'İ KARIŞTIR * 1 teaspoon of sensuality [1 (çay) kaşığı şehvet] * 1 common sense [1 tutam duygu] * 1 cup of love [1 fincan aşk] BURDA MİXER'İ KARIŞTIR * 1/2 cup of integrity [1/2 fincan dürüstlük] * 1/2 cup of generosity [1/2 fincan cömertlik]
gerekli olanları dodonun mesajında düzelttim, yapamadıysan yaz baştan anlatayım
2 cups flour 1 cup sugar 1 tablespoon ginger (and mix of all) 1 teaspoon cinnamon 1 common sense 1 cup of love (and mix of all) 1/2 cup molasses 1/2 cup butter (finally mix of all) böyle olmuyacakmı!!!1