ya bi tane daha vardı noktaya yaklaş yaklaş diyodu BÖÖÖÖ diye reha muhtar çıkıyodu ama linkini bulamadım. :D
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
bu iyide hoporlor u acın ozamanda cıglık var 2 sene evvel gece saat 2 ev halkı uyuyo bende kulaklıklar var son sese hemen hemen yakındı acıktı kulaklık ılk defa boyle bırseyle karsılasıyorum arkadas su sıteyı al evdekı farklılıgı bul 2 3 dakka kadar bak bakarken bisey cıktı bundakı hıkaye butun ekranı kapladı bendekı acayıp ıgrenc bısı kocaman bı kafa cıktı sımsıyah curuk gıbı cıglık attı bısı ordan bende kendımı sandalyeden atıyodum azdaha :P
Aynı bu oyuna benzer bir de gol atma oyunu vardı onda da bir arkadaşımız "2. golü atana e-mailimin şifresini verecem" diye söylemişti. Kaleye doğru ilerlendiğinde hayalete benze beyaz bir portre çıkıyordu. Hemen hemen ikisi de aynı
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....