AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Spor Genel
 Unıversıade 2005 izmir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 29/07/2005 :  21:06:04  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bildiğiniz gibi universiade 2005 izmirde yapılıyor sizce dünyadan 170 ülkenin katıldığı üniversite olimpiyatlarında türkiye madalya sıralamasında kaçıncı olur?????

***DEVİL***

Jeta
Üyeliği Kilitli

Italy
İleti 0

İletim - 31/07/2005 :  11:13:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bence 2. ya da 3. olur diyorum!!!
Sayfanın En Üstüne Git

DevilCezar
Üye

Turkey
İleti 109

İletim - 31/07/2005 :  14:29:54  Bilgileri Göster  DevilCezar'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben pek zannetmiyorum çünkü en çok madalya alınan iki dal yüzme ve atletizm ve bu dallarda türkiye çok başarılı değil o nedenle bu iki dalda madalyaları toplarsak oluruz 2. veya 3.

***DEVİL***
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 08/08/2005 :  22:44:28  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
İşte, dünyanın ikinci en büyük spor organizasyonu ülkemizde oluyor ve açılan tek konu madalya sıralaması...
Sayfanın En Üstüne Git

sergey
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 12/08/2005 :  00:00:52  Bilgileri Göster  sergey için bir ICQ İletisi Gönder  sergey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence de madalya o kadar da önemli değil.zaten bu organizasyon Türkiye'ye çok katkı sağlıyacak.bu arada açılışa bomba sokmaya çalışanlar olmuş.hangi akla hizmet için yaparlar bunları anlamam.ben bi izmirli olarak bu iki üç başı bozuğun milyonlarca kişiyi yıldıramayacağına inanıyorum

cruel_boy
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/08/2005 :  12:07:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Açılış güzeldi, özellikle o külüstür stadı helal olsun dehşet hale sokmuşlar, Atamın ismine yaraşır biçime gelmiş ;)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000