AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 The Lord of the Rings: Middle Earth 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/08/2005 :  20:52:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Öğrendiğime göre oyunun ismi bfme anmar'ın gölgesi konusuda saruman karanlık çağı geri getirmek için anmar gidiyor. Ve oyunda biz onu durdurmaya çalışıcağız şimdilik bu kadar bilgim var
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 04/08/2005 :  00:13:54  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunun ismi Battle Of Middle Earth : Shadows A Angmar bu arada saruman angmar krallığına nazgul krallın mirasından kalan ları toparlayıp orta dünyayı yok etmeye çalışıyor ve tabbikide Gondor kralı Aragorn & Rohan kralı Eomer bu işi halletmeye çalışıyor macerya kalan yerden devam ediyoruz ama frodo ve gandalfsız.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/08/2005 :  00:19:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama aslında bu noktada kitapla bir çelişki var kitapta saruman ölüyor kitabı okuyanlar bilir kitapta saruman entleri kandırıp dışarı çıkıyor ve shıre istila ediyor sonrada orada yardımcısı solucandil tarafından öldürülüyor. Gerçi benimki de laf zaten adamlar Boramir öldürmüyor Gandalf balrog la düşürmüyor adamlar filme bile sadık kalmamaışlar kaldıki kitap peh...
Sayfanın En Üstüne Git

fifi
Üye

İleti 57

İletim - 04/08/2005 :  09:03:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
adamlar filme sadık kalmadıkları doğru ama ya bu oyunu yapmasalardı o zaman daha kötü değilmiydi bi de onu düşün::sabırsızlıkla bekliyoruz
Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/08/2005 :  23:32:35  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de her iddalı strateji oyununu beklerdiğim gibi bu oyunuda merakla bekliyorum ama ilk oyunda senaryoyun değiştirilmesine ne gerek vardı? Üstelik ben 2. oyunun birincisi kadar tutacağına inanmıyorum çünkü Tolkien'in bu büyük mirasını bozmak çok büyük bir sorumluluk ve ciddi bir hazırlık ister umarım ea games bu konuyu ciddiye alır ve ortaya cıvık bir şey çıkmaz ve orta dünya alay konusu olmaz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000