AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 The Lord of the Rings: Middle Earth 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 15

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 10/08/2005 :  22:51:48  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni oyunda Gandalf olmaması bence çok kötü frodo olmayabilir ama gandalfsız olurmu üzüldüm gerçekten

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 13/08/2005 :  17:08:40  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abii bırak ta adamlar kitaba o kadar uysunlar abii yaa yok bide gandalf ordan geri geliyoo falan işin suyu çıkar gerçekten !..

:))

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/08/2005 :  01:19:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar oyun hakkında yeni bilgiler öğrendim.

Oyunda 6 ırk var.
Goblinler cüceler elfler mordor Isengard ve batının halkı

Batının halkı eski oyundaki rohan ve gondor'un birleşimi
Bütün eski herolar var Gandalf dahil

Mordor da kara süvariler'in yani tayfların atı binmiş hallernin yanı sıra Sauron'nu ağzı ve Gothmong var. Ayrıca asker olarak Umbar korsanları var

Isengard da Solucandil ve Sharku eklenmiş
Yeni birim olarak ise vahşi insanlar var

Elflerde Elron Arven Legolas'ın babası thranduil Niğfer dibindeki elflerin komutanı haldir ve kitapta frodoyu kurtaran elf beyi glorfindel var ayrıca Ağaçsakal da elflerin kontrolünde birim olarak elfler ve entleri kontrol edicez

Cücelerde tek hero var King dain asker olarak ise cüce savaşçısı ve uzun mesafe balta fırlatıcı cüceler var ayrıca mızraklı cücelerde var ve bunların yanı sıra cücelerin kullandığı bir çok garip makine var

Goblinlerde de tek hero var Goblin king goblinler unit olarak goblin askerlerinin yanı sıra troll ve örümcek kullanıcak ayrıca haritadaki warglar goblinler ve troller gibi ırklar la dost olucak.

Yeni oyunda deniz savaşlarıda mevcut
Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 28/08/2005 :  12:53:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Way be...Bu oyun daha da süper olacak....

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/08/2005 :  22:47:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dahası var mordor kale merkezinde volkan dağı olacak ve bu dağ yakındaki düşman askerlerine lav fırlatıcak veya cüceler vagonlara sahip bu vagonlara binip süvariler gibi düşmanı ezebilecek.
Oyunda tek yüzük modu olacak bu modda gollum olacak haritada gollumu bulan taraf iyilerse Galadriel'i kötülerse Sauron'u basabilecek. Eğer bu özel herolar ölürse yüzük cesedin yanına düşücek ve bu yüzeğü kapmayı başaran kendi herosunu basabilecek. Ayrıca Sauron öldüğünde Gandalf'ın rank 10 patlaması gibi bir patlama oluşucak
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 15 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000