AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 The Lord of the Rings: Middle Earth Hileleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 06/08/2005 :  22:52:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ukelalık yapmak istemem ama hakikaten oyuna zor muamelesi yapmayın oyun dergilerin bfme sitelerin niğfer dibi şöyle zor aman niğfer dibi ni nasıl geçicez deniyor.Yahu hiç mi elflerin gücünü bilmiyorsunuz. orada 280 populasyon elf basabilirsiniz ben 3. saldırıdan sonra büyün ordumla boru şehre çekildim adam kaybetmeden kazandık zaten tüm sitelerde en zor yer de niğfer dibi diyorlardı ki öyle çünkü Mordor müthiş dandik birimlere sahip gandalf tek başına 3 nazgulu alıyor falan filan yani ben bu trainer ın populasyonu artırması ilgimi çekmişti ama onunda multi de kullanılamaması sebebiyle kullanmadım yani bence böyle boş şeylerle uğraşmayın oyunu alnınızın akıyla hakkınızla bitirinderim

umarım söylediklerimi ukelalık olarak algılamassızı Saygılarımla
Sayfanın En Üstüne Git

Erci-e@Hanzo
Üye

Turkey
İleti 476

İletim - 07/08/2005 :  02:24:18  Bilgileri Göster  Erci-e@Hanzo için bir AOL İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo için bir ICQ İletisi Gönder  Erci-e@Hanzo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Erci-e@Hanzo için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence iyi oyuncu hileye ve trainer a gereksinim duymayandır.Kötü oyuncu ise hile ve düzenbazlıkla bitirip ben kendim bitirdim diyenlerdir.

Server : Cypher
Level : 79
Race : Elemental lord
Name : bL4cKm4GiC
Sayfanın En Üstüne Git

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 07/08/2005 :  15:01:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana katılıyorum Erci-e@Hanzo çünkü strateji oyunlarında hile yaparsan oyun çok basit geliyor ..

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 07/08/2005 :  20:56:55  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Erci-e@Hanzo iyi güzel konuşuyosun ama neden imzan bu şekilde baba ''Erci-E@Hanzo.
Her türlü Hile,Trainer ve oyun problemleri.''

Yani hileden hiç anlamadıın çok belli oluyor yaaa :@

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

the agreement
Üye

Turkey
İleti 32

İletim - 10/08/2005 :  22:18:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
battle for middle earth ı hile kullanmadan hardı geçin çok zevkli oluyor
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu