AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 FM 2005'in En İyi Santraforu Kim?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

cey_cey67
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 31/07/2005 :  18:55:12  Bilgileri Göster  cey_cey67'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oyuncunun özel yeteneği, hızı, bitiriciliği üst seviyede olan en iyi mi oluyo? bence denge ve çeviklik ile beraber teknik ile ilk dokunuş en iyi forvet. bu özellikleri iyi olan kalecileri çalımlamada daha başarılı

Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386

İletim - 07/08/2005 :  14:55:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Böyle soruları forum üyelerine yöneltirken oynadığın takımı da belirtmen lazım eğer paran yoksa İlhan Mansız kulüpsüz ama paran varsa Adriano'yu tavsiye ederim çünkü çok etkili bi oyuncu ...

<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>>
Sayfanın En Üstüne Git

numlock1990
Üye

Turkey
İleti 244

İletim - 13/08/2005 :  12:22:50  Bilgileri Göster  numlock1990 için bir ICQ İletisi Gönder  numlock1990'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  numlock1990 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben denedim en iyisi her maçta gol atan ve toplam gol ortalaması 2.3 olan ANATOLİ TODOROV bu oyuncu cok iyi bir gol yüzdesine sahip gerçekten

(¯`·._.·[R|ZA HÂN ¥lLMAz]·._.·´¯)®©™
Sayfanın En Üstüne Git

sergey
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 13/08/2005 :  12:35:40  Bilgileri Göster  sergey için bir ICQ İletisi Gönder  sergey için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla

ben fm de todorovu çok aradım bulamadım.senin dediğin cm 4 olmasın numlock.

cruel_boy
Sayfanın En Üstüne Git

iceberg987
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 17/08/2005 :  10:12:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anatoli todorov cmde sürekli sakatlanıyor be.1 maç oynuyor sonra sakat.böyle oyuncuları yapmamak lazım
Sayfanın En Üstüne Git

utku_win
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 27/08/2005 :  10:27:17  Bilgileri Göster  utku_win'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben size robinhoyu öneriyorum adamı takıma bi aldım takımın gol yüzdesi arttı be
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000