AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 seckin üye ve yönetici
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

nomercy
Üye

Turkey
İleti 372

İletim - 14/09/2006 :  11:59:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende olmak istiyorum valla yazar olsam çok iyi seyler basarıcağıma inanıyorum suana kadar sitedeki birinede kötü bir lafım geçmedi

Artık yeni charım

id:poyraz_29

lwl:62

görev:mage

itemler:full +8 kıyafet, +9 health takılar, +9 wizard

resim:http://www.uploadwire.com/out.php/t48_ads305z.bmp.jpg
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/09/2006 :  14:57:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bakın, anlamadığınız bir konu var. Her yazar yönetici olacak diye bir kural yok. Eğer siteye bir faydanız dokunmayacaksa, sadece yönetici olmak için kadromuza katılmak istiyorsanız, hiç katılmayın. Yöneticiye ihtiyacımız yok, yazara ihtiyacımız var.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 14/09/2006 :  18:04:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR| ben hile yazarı olmak istiyorum ayrıca elimde PES 5 için yaptığım bir yama var şu anda elimde oyunsitesinde olmayan bir iki tane hile var.Nasıl olacağımı yazarsanız sevinirim ilk sayfadaki DODO'nun verdiği link e tıkladım ve anlamadım yardımlarınızı bekliyorum.

NOT:Sadece bulabildiğim zaman hile ekliyebilrim bazı üye olduğum sitelerde her hafta hile eklenilmesini istiyorlar.
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/09/2006 :  18:25:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aşağıdaki BİZE KATILIN linki boşuna durmuyor. Anlaşılmayacak birşey yok, http://www.oyunsitesi.gen.tr/yazarduyuru.htm adresinde başvurmak istediğin bölümün, istenilen/aranan özelliklerine uygun olman gerekiyor.

Hile yazarlığı yapmak istediğine göre, ingilizcenin yeterli bir seviyede olması gerekmekte. Bunun dışında elinin altında sürekli olarak internet ve bilgisayar bulunmalı çünkü Hile ve Haber yazarlığı süreklilik gerektiren bir iştir. Not olarak yazdığın cümle garip geldi biraz, bırak her haftayı günde en azından 3-4 hile eklemelidir hile yazarı zaten sürekli araştırır vaziyette olduğundan...
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 14/09/2006 :  18:37:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Süşündüm ve bana göre değil zamnını aldığım herkesten özür dierim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000