doğrusu ben oyunu tam olarak hatırlamıyorum yani bölümü hatırlıyorumda ayrıntıları hatırlamıyorum bu arada arabadan gps cihazını aldıktan sonra o gps cihazını çantaya yerleştirmeyi unutmuş olmayasın eğer yerleştirdiysen bitmesi lazım
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
o oyunu millet en geç iki sene önce oynamıştır save dosyası zor bulursun ama sen gps cihazını arabadan alıp çantaya yerleştirdiğine emin misin
Yüzde yüz kesinlikle.Bir de şu görünmezlik nasıl kalkıyodu yav? Neyse buradaki hilelere baktım diyoki profil bölümüne "Kim Bo Kastekniv" yazacakmışız.Neyse hemen deniyecem biraz sonra
o oyunu millet en geç iki sene önce oynamıştır save dosyası zor bulursun ama sen gps cihazını arabadan alıp çantaya yerleştirdiğine emin misin
Yüzde yüz kesinlikle.Bir de şu görünmezlik nasıl kalkıyodu yav? Neyse buradaki hilelere baktım diyoki profil bölümüne "Kim Bo Kastekniv" yazacakmışız.Neyse hemen deniyecem biraz sonra
Merhaba forum üyeleri daha demin denedim bu "Kim Bo Kastekniv" i oldu :D Artık hiçbir yardıma ihtiyacım kalmadı geçtim o bölümü(hileyle de olsa geçtim)Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.