AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Öğrencilik Hayatı
 sitogenetik genetik alanında yüksek lisans
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

yağmur
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 05/08/2005 :  11:23:30  Bilgileri Göster  yağmur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadşlar,ben genetik alanında yüksek lisans yapmaktayım bu konu ile ilgilenen arkadaşlar varsa konuşup tartışabiliriz

bir insanı sevmekle başlar herşey

Lafbilir
Üye

Turkey
İleti 146

İletim - 05/08/2005 :  11:28:26  Bilgileri Göster  Lafbilir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Genetik hakkında tek bildiğim Gregor Mendel'in bir manastırda bezelyelerin kalıtımı hakkında yaptığı çalışmalardı.Şu aralar kök hücre çalışmaları hakkındaki çalışmaları ilgiyle okuyorum.

En sonunda AŞK...
Sayfanın En Üstüne Git

yağmur
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 09/08/2005 :  11:06:06  Bilgileri Göster  yağmur'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
lisans tezim kök hücrelerdi.bence gelecek için çığır açacak bir konu.bu konuda daha fazla bilgi isterseniz bana ulaşabilirsiniz :)

bir insanı sevmekle başlar herşey
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 09/08/2005 :  13:38:46  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yepp ben hic bise anlamadım yaw fen bilimleri ile aram ii diildir zati

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/08/2005 :  20:50:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sen bu konulardan çakıyorsun görünüşe göre ve geleceği görüyorsun peki Türkiye de görüyor mu? Bu kök hücre olaylarının gelecekte ne kadar önemli olacağını biliyormu yani bu genetik konularındaki araştırmalar için alt yapı sağlıyor mu?
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 09/08/2005 :  21:53:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
yağmur tarafından yazılan:

merhaba arkadşlar,ben genetik alanında yüksek lisans yapmaktayım bu konu ile ilgilenen arkadaşlar varsa konuşup tartışabiliriz

Özlem arkadaşım kırılmazsın umarım ama şunu sormalıyım....Yaşın 13 acaba nasıl yüksek lisans yapıyorsun???5-6 sınıf birden mi atladın???
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000