Hoca Gaffur oyunu sen oynadın mı hiç ne yani şimdi nazgullarle okçuların savaşını nagullar kazancak ateş almış elfler rangerlar ve urukhailerin ne yaptığını gördünmü nazgullere ayrıca fillerde ateşe karşı zayıf biz denedik ben sırf mumakil bastım adam sırf elf bastı ve savaşı o kazandı hem de zaiyatsız. Balrog diyorsun balrog 20 puan army of dead ise 10 puan Yani sözün özü Mordor GÜÇSÜZ
Aragorn senin soruna gelince sayıyım filmde samin girdiği kalede hani şu minas morgulün askarındaki kale de urukhailar var minastirit kuşatmasında warglar var filmde göründüğü kadarıylar orklarda kat kat zırh giyiyor 9 nazgul var yeterli mi?
Tamam niye kızıyosun....Tabii ki bu oyunu oynadım....Hem de arkadaşlarımla birlikte defalarca oynadım...Bilmiyorum ama belki de benim arkadaşlarım çok iyi oynamıyor...O yüzden mordor la onları indiriyo olabilirim...Yani Mordor u aldığımda bu taktiklerle gayet başarılı oluyorum....Belki de başkaları gelse yenemeyeceğim.....Ama şu da bir gerçek....Kötüler de çok güçsüz değil....Belki insanlara göre biraz güçsüz ama....Çok fazla değil...
Ya bir de bu troll drummer ne işe yarıyo ...TAm çözemedim ben..
Evet mordorun en önemli güçlerinden biri bu. davulcu troller yanındaki askerlerin vuruş savunma ve deneyim gücünü katlıyan müthiş bir kuvvet. Ama okçular onuda çat çut indiriyor. Bende ilk mordoru almıştım. Ve genelde ilk seçtiğim ırkı bırakmam ve onda uzmanlaşırım yeni yeni taktikler geliştiririm. Ama bu mordor la olmadı hep yenildim arkadaşlarıma. Bende Isengardı aldım ve onları artık biçiyorum çünkü eskisi gibi herolarını getiriyorlar getiriyorlar lurts ile bağlayıp bersekerleri yolluyorum ordum zaten çok güçlü oyunu kazanıyorum. Isengard neredeyse rohan gücünde ama mordor sıfır hatta sıfırın altında
troll drummer orc vs. lerin moralini yükseltiyo ve sopayla vuruyo(davul çaldığı)
mordor çok güçlü mumakil daldın öldün ben inanmıyorum çünkü mumakıl lerin üstüne haradım ve okçuları bindirirsen manyak olur çünkü mumakıl ler yavaş olsa bile üstündeki okçular çoktan hallediyo veee trolleri rank 10 a çıkar nooluyo bak gör aynı şey mumakıl içinde geçerli.isegarda beserker var o güçlü bir savaşçı ve intiharcı. EXPLOSIVE MİNe İki Uruk tarafından taşınan bu bombalar düşman kale surlarını yıkmak için kullanılır. Taşıyıcı Uruk’ların kendilerinin bırakması veya ölmeleriyle yerleşirler. Bir Berserker tarafından patlatılabilecekleri gibi ateşli bir ok ile de görevlerini yerine getirirler. siege LADDER(merdiven) Bu merdivenler düşman kalelerini ele geçirmek amacıyla kullanılmaktadır. Genelde İki Uruk tarafından taşınır. Bu merdivenler aracılığıyla Berserker kale surlarına çıkarak surlardaki düşman güçlerini etkisiz hale getirebilir ve böylece diğer Isengard güçlerinin surlara daha rahat çıkmalarını sağlayabilir. Ayrıca yine merdivenlerin üstüne yerleştirilen bir bomba merdivenlere tırmanan bir berkerser ile patlatılarak bu şekilde de kale surları yıkılabilir. WARG RIDERS Bu hızlı birlikler düşman atlı birliklerine ve normal birliklerine büyük zararlar verebilirler. Gelişme (Upgrade) sonrası oldukça güçlü olmaktadırlar. Onları durdurabilecek tek şey Gondor ve Rohan okçularıdır. Bir Warg binicisi öldüğünde saldırganlaşabilir.
şimdi bu anlattıklarım bence güçlü sizcee güçsüz mü?
ben bişi sorcam troller orkları atıyo ama ben attıramıyorum nasıl atılcagını bilen var mı
Evet güçsüz(: bence mordorun gerçekten iyi özelliği population !.. Orc lar troll vs.. bunlar güçsüz-iyilere karşı güçsüz!.. Yaa bi troll1 boluk gondor ranger ına karşı ne yapabilir!.. Yada orclar hatta uruklar rohirrimlere ne yapabiliyor !.. Nazgül diyorsan ona karsı da Gwaihir ler war!.. Balrog un karşılığı army of the deads yani kötülerin her biriminin karşısındaki iyi birim o kötü birimden güçlü!.. O kadar laf etmişsin ama ben hala iyilerin daha güçlü olduğunu düşünüyorum !.. Sende düşün bence ((: ..