AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 Battle for Middle Earth da güç dengesi
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 12

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 26/10/2005 :  13:00:34  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
|KRONDOR| kısmen yanıldığını söyleyebilirim!.. Umarım kitabı okumadığınızdan dolayı derken beni dahil etmemişsindir!..Çünkü ben silmarillion u bile okudum!.. Bilginiz olsun !.. Ayrıca iyilerde çok iyi güçler olan tom bombadil ve ghan buri ghan halkının olmaması oyunun film e göre yapıldğınıın en bariz kanıtı!..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

cave troll
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/10/2005 :  13:46:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa o zaman niye lurtz var simiegol var niye
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/10/2005 :  19:05:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Özellikle şunları dahil ediyorum diye düşünmedim elbette. Kim üstüne alırsa alsın.

Filmin kitaptan farklı olduğunu ben de biliyorum. Zaten bunu da belirtmiştim. Mesajı yazarken sadece bu konu için yazmadım, forumda gördüğüm genel hatayı belirttim. Bu konuda da, filmde iyiler kazandı diye oyundaki iyilerin daha güçlü olduğu konusuna değiniliyor. Demek istediğim şey, olayın film ile bir alakası olmadığı (Kafam dağınık biraz. Cümleleri toparlamakta zorluk çekiyorum. Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir).

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 28/10/2005 :  13:33:26  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Üstüme alındığım yok sadece benim mesaja cevap gbi olmuş biraz :)!.. Evet kafan biraz dağınıkmış çünkü daha önceki ve bu mesajındada aynı şeylerden bahsetmişiz :)) !..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

blade6725
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 28/10/2005 :  14:33:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu oyun da populasyonu artırmanın bı yolu yokmu arkadaslar oyundakı tenler bı ıse yarıyomu
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 12 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000