AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Lord of the Rings
 middle earth 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 07/08/2005 :  16:44:22  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sonunda beklenen oldu ve middle earth 2 nin çıkacağı belli oldu aslında boyle bi haber benim kafama bir seri mi başlıyor? diye bi soru getirmedi de değiL.. Sizce??

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/08/2005 :  17:19:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bfme 2 de Sarumana karşı Gondor Kralı Argorn ve Rohan Kralı Eomer ile savaşıcak mışız. Yani kitap veya film le bir alaksı yok. Tamam belki güzel olur merakla bekliyorum. bir seri fikri ilginç ama şimdi nasıl olacak mesela bfme 3 te Aragorn ölecek onun oğlunu mu yöneticez veya bu sefer Saruman gitçek Rhun veye hadadrin ölkelerimi asıl düşman olucak yani konuya eagames mi karar vericek eğer bu adamlar kafasına göre yazacaklarsa senaryoyu bunun neresi Yüzüklerin Efendisi madem öyle kafanızdan yeni bir dünya uydurun yeni bir oyun yapın
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 07/08/2005 :  17:22:30  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ee napsın adamlar para kazancak dimi!! Ama olsun yaa boole olunca lord of the rings daha heyecanlı oluyoo zaman zaman bende kafamdam boole şeler uydurmuyor deilim.. çünkü bunun sebebi kitabın okuyucularının kalan yerden hayalk güçlerine dayanarak hikayeyi dewam ettirmeye dayalı olmasıdır bence..

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

WarriorofThrall
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 07/08/2005 :  17:32:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hadi bakalım inşallah güzel yaparlar bizde eğlene eğlene oynarız aslında bende bir zamanlar kitap nasıl devam eder diye kafa yormuştum ve Kitaba sadık kalarak her halde elfler gittikleri yerde karanlık güçlerin eline geçerler ve dark elf olup geri gerirler zaten bu elfler acayip bilge yaratıklar kesin yüzüğü geri getirmenin bir yolunuda birliyorlardır falan filan işte onları durdurmak için insanlar birleşir savaşırlar bide bul şöyle Tolkien gibi bir yazar döktürsün betimlemeyi oh işte sana orta dünya ile ilgili bir kitap daha.Yaw kitap yazmak nede kolaymış
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000