|
Yazar |
Konu  |
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 23/01/2006 : 23:16:18
|
Yarış ve arabalı oyunların kılasmanında bu yılın en iyi oyunu Most Wanted , ateş ve silah oyunlarında Diablo-4 , strateji oyunlarında da The Battle Of Middle Earth ... |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 24/01/2006 : 08:46:14
|
SIRALAMA: 1.Call Of Duty:United Offensive 2.Need For Speed Undergrand 2 3.Need For Speed Undergrand 4.Diplomacy 5.Command&Conquer Yuri's Revenge |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
oguzhan14
Üye

Turkey
İleti 353 |
İletim - 27/01/2006 : 20:35:57
|
çoğu arkadaş soruyu anlayamamış herhalde.bu yıl çıkan en iyi oyun diyo,gelmiş geçmiş en iyi oyun demiyo.gerçi konuyu atan arkadaşımız da gta demiş ama hangi gta olduğunu bilmiyorum.bana göre bu yıl çıkan en iyi oyun civilization IV. |
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! JackSpearow
|
 |
|
ultramustafa
Üye

Turkey
İleti 14 |
İletim - 28/01/2006 : 21:17:22
|
bence bu senenin en muhteşem oyun patlaması gta san andreas ve harry potter and the goblet of fire katılan???? |
mustafaaaa |
 |
|
fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515 |
İletim - 28/01/2006 : 21:24:32
|
Harry Potter ı bilmem ama gta nın her serisi bi bomba etkisi bırakıyor. |
 |
|