eger 3 sene yan gelip yatip benim 200 yilda hic harcama yapmadan biriktiremeyecegim kadar bi parayi orasını burasını açıp 1 kasetle yada 1 cd ile birileri kazaniyor ve korsana ver yansin ediyolarsa ben KORSAN ALMAYA RAZIYIM.. Bir CD nin maliyeti tas catlasin 250bin Tl. Bunu 2,5 milyondan satsınlar bende orjinal alayım.. Ama 1,5 Ytl korsanı dururken kusura bakmasın hiç kimse ben 10 YTL gidip orjinal alamam...
Sen böyle mi düşünüyorsun???.Oyun yaparken 3 sene yan gelip yatıyorlar mı???Bi oyun yapmak ne kadar zahmetli bilmiyormusun???Onlarca kişi ne büyük sıkıntılarla yapıyor bu oyunları....Ayrıca bunun için çok büyük paralar gerekiyor....
Ayrıca burada müzikten değil oyundan bahsediyoruz....
Eğer sen alırsan ben karışamam tabii ki....Ama yine söylüyorum...Ben korsana karşıyım....
eger 3 sene yan gelip yatip benim 200 yilda hic harcama yapmadan biriktiremeyecegim kadar bi parayi orasını burasını açıp 1 kasetle yada 1 cd ile birileri kazaniyor ve korsana ver yansin ediyolarsa ben KORSAN ALMAYA RAZIYIM.. Bir CD nin maliyeti tas catlasin 250bin Tl. Bunu 2,5 milyondan satsınlar bende orjinal alayım.. Ama 1,5 Ytl korsanı dururken kusura bakmasın hiç kimse ben 10 YTL gidip orjinal alamam...
Sadece şunu söylüyorum Half Lİfe 2'yi yapmak için milyon dolarlar harcandı...Şu anda bu oyun ucuza bile satılıyor...
Bu işin komisyonla bir ilgisi yok....Sadece herşeyin hakkının verilmesinden yanayız...Site olarak da korsana karşıyız...
Değil mi..?Yoksa sadece ben mi karşıyım...
ben şahsen korsana karşı değilim, ama "iyi" kategorisine koyduğum oyunlarıda orjinal almaya çalışırım. neyse korsan-orjinal tartışması yapmaya gerek yok zaten. @okulyolu sitede kopya oyun konusunda yardım yapılmamasının nedeni sitenin kurallarına aykırı olması bu durumun. ancak bu cd-key, crack vb. durumlarında geçerli bir durum aslında arkadaşların biraz konuyu uç seviyeye taşıdığını düşünüyorum.. neyse oyunun çalışmamasının birkaç nedeni olabilir. ilk başta aklıma gelen oyun başındaki demonun çalışması için gerekli yazılımın yüklenmemiş olması. oyunu kurarken bir "prompt" ekranı (türkçesi gelmedi aklıma şimdi) sana ek bir yazılım sormuş olması gerekir bu durumda. sormamışsada cdnin içinde bir yerlerde bir exe ile kuruluyordur; sağlam olsun diye oyunu kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin. ikinci olasılık ekran kartı sürücünle ilgili. ekran kartının sürücüsününü yenilemeyi dene (bazı oyunlar eski sürücülerde daha iyi çalışır -aklının bir köşesinde dursun). üçüncü olasılık monitörünün yenileme oranının oyunun ekran yenileme oranıyla uyumlu olmaması olabilir. masaüstünde sağ tıklayıp özelliklere tıkla buradan ayarlar->gelişmiş->monitör sekmesinde ekran yenileme hızını değiştir öyle oyunu açmayı dene. bunların hiçbirisi olmassa oyunu aldığın yere götürüp başka bir oyun alman gerekebilir. (bu arada kopya-orjinal tartışması yapacaksak bu konuda yapmayalım arkadaşlar serbest bölümde isterseniz ayrı bir konu açabilirsiniz.)
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...