AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS 2 Underground Save Dosyaları
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

gencfb
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 15/08/2005 :  12:20:33  Bilgileri Göster  gencfb için bir ICQ İletisi Gönder  gencfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar yardım edin save dosyalarını bulamadım

ercan84
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/09/2005 :  10:52:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım save dosyaların C/document and setting/sana ait bir klasör ismi/Local setting/application data da bulabilirsin
sana ait klasör ismi dışında o klasörde Doc. and set. ve defoult user klasörleri var ve sen geriye kalan klasöre giricen benden bukadar
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 19/12/2007 :  21:12:32  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
save dosyalarını C:\Documents and Settings\xxxxxxxx\Local Settings\Application Data\ nın içine NFS Underground 2 adlı klasöre kopyalayın....

xxxxxxxx yazan yerde sizin makineniizin adı yazacak...

buda win 98 deki save yeri C:\Windows\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

ayrıca "gizli dosyalar" kapalı ise: bilgisayarıma girin...yukardaki "araçlar" sekmesinden "klasör seçeneklerine"

girin..."Görünüm" sekmesinden """ gizli ve klasörleri göster" i saçip tamam deyin... çünkü saveler gizli...
Sayfanın En Üstüne Git

yekta15
Üye

Turkey
İleti 100

İletim - 19/12/2007 :  21:13:47  Bilgileri Göster  yekta15'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
http://www.oyunsitesi.gen.tr/hileler/hileler.asp?oyun=nfsunder2save
Sayfanın En Üstüne Git

xxbebettoxx
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 27/12/2007 :  22:17:23  Bilgileri Göster  xxbebettoxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
nfs underground şifre yollarmısınız
Sayfanın En Üstüne Git

xxbebettoxx
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 27/12/2007 :  22:27:49  Bilgileri Göster  xxbebettoxx'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yokmu kımse
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000