arkadaşlar ben oyunun %73 deyim grove streetten sweetle konuşurken kırmızı arabalı meksikalı geliyo bana diyoki grove streetteki ailelerden bir çete oluştur heryerde karmaşa var gidiyorum bizim çetelere yeşil olanlara "g" ye basınca gelmiyolar o görevi yapan varmı 2 gündür uğraşıyorum yoksa oyunu bitirdimmi
tmm abi sonunda geçtim onu ama şimdiki daha zor.. woozie'nin gazinosunda dolar işaretiyle çıkıyo bölüm.. bi uçağı alıp barajın oradaki uçurumun kenarında bi sarı nokta var..gidiom sarı noktaya ama hiçbişey yapamiom ne yapicam anlatırmısınız.????
Ya arkadaşlar ben şu Las VENTURAS'taki Maddogg bölümünü geçemiyorum. Bölümün başındaki sahne bitince hemen atlıyor ve ölüyor. Lütfen yardım edin! Deli olucağım bir türlü geçimiyorum!
Şimdi adam orada intihar etmek üzere. Az ilerideki kamyoneti alıp adamın kamyonetin kasasına atlamasını sağlayacak ve hastaneye götüreceksin.
chop; O bölümde ulaşman gereken sarı nokta baya bi yüksekte;o nedenle uçağa biner binmez yükselmeye başla. Sol alttaki mini-map ta sarı yer üçgenle belirtiliyor. Üçgenin sivri noktası aşağı daoğru bakıyorsa hedef senden alçakta; sivri nokta yukarı doğru bakıyorsa senden yüksektedir.
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir