AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 16/10/2007 :  19:22:24  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
benim kinin aynısını alıntı yapmışın ve bu arada bi sorum olcak görevin adını bilmiom çünkü oyun rusça hani böyle bi kör adamın yanına gidiyosun 2. adadaki sonra adamla playstation oynuyosun ve yeniliyosun ve sana altta bişey yazıo ama sanki göreve gitmemiş gibi oluo
Sayfanın En Üstüne Git

TÜRKİYE
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 16/10/2007 :  20:38:15  Bilgileri Göster  TÜRKİYE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ceyceyfb tarafından yazılan:

benim kinin aynısını alıntı yapmışın ve bu arada bi sorum olcak görevin adını bilmiom çünkü oyun rusça hani böyle bi kör adamın yanına gidiyosun 2. adadaki sonra adamla playstation oynuyosun ve yeniliyosun ve sana altta bişey yazıo ama sanki göreve gitmemiş gibi oluo

SEninkinden alıntı falan yapmadım bizde gta oynadık heralde bildiğimiz birşeyler varki yazıyoz lol
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 17/10/2007 :  12:55:31  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yok abim senin değil ömer 1695 den bahsediyorum
Sayfanın En Üstüne Git

TÜRKİYE
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 17/10/2007 :  14:33:37  Bilgileri Göster  TÜRKİYE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ceyceyfb tarafından yazılan:

yok abim senin değil ömer 1695 den bahsediyorum

Yanlış anladım ozmn ben sory
Sayfanın En Üstüne Git

jundar
Üye

İleti 2

İletim - 21/10/2007 :  19:40:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar utanıyorum ama aslında utanılacakda bişey yok burda.Şu lifes beach diye bi bölüm war og locun dans bölmü ile ilgili.Orda oklar takılmadan geliyor.Sizin dediğiniz gibi normal yön tuşlarıyla basıyorum ama hiç bi etkisi olmuyor öylece geçiyor aynı yön oklarına basıyorum hala 0 puanda kalıyor.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000