AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

abcdefg
Üye

İleti 7

İletim - 09/06/2008 :  00:08:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hocam black project bölümü . Haritada uçak ikonun oldugu yerden görevi alacam ama alamıyorum . Kırmızı yerin içine giriyorum göreve geçiş yapıyor ama biri uçagın kanadından benle telefonda konuşuyor ve görevi alamadan beni tekrar o havaalanındaki kayıt yerinin oldugu evin önüne atıyor . Tekrardan kırmızı yere girdigimde yine aynı şey oluyor .

Haritada her işi yaptık o sertifikalı kurslarıda bitirdik ama neden böyle oluyor anlamadım onu soruyorum .
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/06/2008 :  08:24:07  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
pide tarafından yazılan:

KOBEBRYANT bende dizüstü var o sağdaki rakamlar yok ama :S

fn ye bas j,k,l,u,ı,o,7,8,9 bas. bunlar lep top un numları.ama sen yinede başka bi tuşa al opti den ;)
Sayfanın En Üstüne Git

FarCry
Üye

Turkey
İleti 90

İletim - 09/06/2008 :  17:04:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
djocny tarafından yazılan:

o siyahlı adam ları anladım uyuşturucu satiolar ama bize wermioalar

O adam uyuşturucu satıo adam bana bişi yapmadı yes dediğim halde ama adamı öldürünce adamda silah ve çok para varordan belli zaten baksana para çok silahta var.
Sayfanın En Üstüne Git

torax140
Üye

Turkey
İleti 7

İletim - 09/06/2008 :  21:09:23  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya çok cahilce bir soru olcak belki ama biri uçak biletini nasıl alacağımızı söyleyebilirmi?

birde uçakların iniştakımları nasıl kapanıyor?
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/06/2008 :  23:03:43  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iniş takımları 2 yle kapanıyo(harflerin üstündeki sayılar)uçak bileti havalanına git oralarda bi yerde bi yer var oraya tıklıyon fln.(tam hatırlamıyom ama havaalanında merkezde)ama bana kalırsa uçağa kendin bin.(hava okulunu bitirince açılıyo uçaklar)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000