AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 30/08/2005 :  22:08:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gereksiz bir uyarımızı göster, yöneticiliği bırakacağım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

archagel03
Üye

İleti 2

İletim - 31/08/2005 :  17:20:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uçuş okulunun olduğu yerde uçuş okulu bitince cıkan haritada ucak resmiyle gösterilen yerdeki 2. görevi yapamadım motorsiklet ile ucağı yakalmamız gereken görev yolu nedir yardımcı olursanız sevinirim.Bide haritada baska görev alabileceim yer kalmadı bu görevi tamamlayınca mı cıkacak?Şimdiden teşekkürler...
Sayfanın En Üstüne Git

GT@M@STeR
Üye

Turkey
İleti 44

İletim - 31/08/2005 :  17:51:42  Bilgileri Göster  GT@M@STeR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok zor. uçağa doğru çapraz git. dikkat et! bidonlara çarpma. rampadan motorla içeri gir. ortadan geçen bidonlara dikkat et! silah kullanma. sopa gibi şeyleri kullan. aralarda adamlar olacak onları döv. iki aradaki adamları dövünce bidonların bitmesini bekle. sonra bidonlar bittiği için silah kullanabilirsin. paraşütlü adamı öldür. 2 tane adam gelecek onlarıda öldür. paraşütü al uzaktan kumandalı bombaları uçağa yerleştir. eğer uzaktan kumandalı bomban yoksa silahçıdan (ammu-nation) al. patlatma ölürsün. direk uçaktan atla. vidyoda patladığını görürsün.

The GTA King

GTA ile bütün sorunlarınız için gtamaster@mynet.com
Sayfanın En Üstüne Git

archagel03
Üye

İleti 2

İletim - 31/08/2005 :  17:56:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uçağı yakalıyabilsem gerisi gelecek ama bastan sona motorun onunu kaldırsam da ucaa yetişemiyorum!?
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 31/08/2005 :  18:36:20  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Hep sol taraftan git kutular gelmeyi bırakıncaya kadar ondan sonrada uçağa düz git.Soldan yaklaş unutma.

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000