AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

vincent
Üye

France
İleti 27

İletim - 06/09/2005 :  17:13:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
archangel87, abi onun nesini yapamıyosun anlamadım.. başla motoru tam gaz sürmeye, uçaktaki rampanın tam arkasından gitme, sağ yanda kal biraz, böylece variller yanından geçip gider.. yaklaşabildiğin kadar yaklaş, sonra sola doğru rampaya gir.. çapraz gitme hız kaybedersin.. aşırı basit! bu yol garanti oğlu garanti.. eğer bu dediklerimi tam yapmana rağmen yetişemiyorsan; motor kursunu bitir, bike skill coşsun.. ama önce dediklerimi dene..

vincent
Sayfanın En Üstüne Git

betelgause
Üye

İleti 22

İletim - 07/09/2005 :  13:07:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar. bi arkadaş dedi uçuş okulunda 3.bölümü geçemiyorum yeterince yükselemiyorum.yükselememenin sebebi 2 tuşuna basmaman yukarda numlock değil.2 tuşuna basınca tekerleri içeri alıyor uağın ve bu sayede yükseliniyor.ben de anlayamamıştım.2'ye basınca geçebilirsin.bir tane de benim problemim var.
Black Project diye bir bölüm var kırmızı yerin üstünde duruyorum. adamın biri uçağın kanadında gizlenmiş carl ile konuşuyor.Carl bunu göremiyor felan.sonra bi bakmışım uçuş okulu yerinin yanındayım.bölüm felan yok oluyo anlayamadım.bi yardım lütfen haritada hiç bişi kalmadı 5 tane kız arkadaş var 1ini daha bulacağım sanırım çimlerin üzerindeymiş.durum böyle yani.yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 07/09/2005 :  13:41:02  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
adam yaşlı birimi adı truth
Sayfanın En Üstüne Git

executioner
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 07/09/2005 :  14:02:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
betelgause tarafından yazılan:

merhaba arkadaşlar. bi arkadaş dedi uçuş okulunda 3.bölümü geçemiyorum yeterince yükselemiyorum.yükselememenin sebebi 2 tuşuna basmaman yukarda numlock değil.2 tuşuna basınca tekerleri içeri alıyor uağın ve bu sayede yükseliniyor.ben de anlayamamıştım.2'ye basınca geçebilirsin.bir tane de benim problemim var.
Black Project diye bir bölüm var kırmızı yerin üstünde duruyorum. adamın biri uçağın kanadında gizlenmiş carl ile konuşuyor.Carl bunu göremiyor felan.sonra bi bakmışım uçuş okulu yerinin yanındayım.bölüm felan yok oluyo anlayamadım.bi yardım lütfen haritada hiç bişi kalmadı 5 tane kız arkadaş var 1ini daha bulacağım sanırım çimlerin üzerindeymiş.durum böyle yani.yardımcı olursanız sevinirim.

aradığın kız avispa countr club ta çimlerin üzerinde bazı hareketler yapıyor

Hayatın ritmini tutmak istiyorsan bateri çal!
Sayfanın En Üstüne Git

betelgause
Üye

İleti 22

İletim - 07/09/2005 :  14:08:49  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet yaşlı biri
demek truth o :D
ya orda bi yardım pls.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla