los desperados ; yardım gerekli !!!!!!!!!!!!! ya arkadaşlar ben tren istasyonundaki adamlara silah doğrultup g ye basıyorum olmuyo yine silah doğrultup (hatta adamın üstünde yukarı doğru yeşil bir ok oluyor) h ye basıyorum olmuya lütfen bi yardım edin.yani h ye bastım ve acaba adamı çağırabildim mi diye hareketlendim adamlarda hiç hareket yok aynı şekilde daha sonra biraz bekleyip bu sefer g ye basıp adamları çağırmayı denedim yine olmadı bunun başka yolu yokmu
gerçi önceden şu mezarlı tur için adamları yanıma çağırmıştım ama şimdi aynı şeyi yapıyorum olmuyo lütfen bi yardım edin şimdiden teşekkürler!!!
BIG SMOKE'UN TREN KOVALAMA BÖLÜMÜ VARYA ONU GEÇEMIYORUM.BIG SMOKE BAZEN ATES BILE ETMIYOR.BAZEN ISE BEN COK HIZLANDIGIMA RAMEN TREN BENI GEÇIYOR.LUTFEN AMA LUTFEN ACIL YARDIM EDIN !!
ya orda trene yakın gitcen sürekli adamla yanyana olcan.bi de tren 10 derece sol yapıyosa sen de ona benzetirsen daha çabuk geçersin.biraz da cesaret lazım. :D düşcem diye yaklaşmazsan olmaz. eğer dibine girersen trernin de metal yerlere ateş ediyo. adamlara kurşun gelmiyor.hafif açıktan gidecen.