AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

betelgause
Üye

İleti 22

İletim - 08/09/2005 :  19:56:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ok teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

executioner
Üye

Turkey
İleti 67

İletim - 08/09/2005 :  20:04:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
önemli değil bu benim 2. işim

Hayatın ritmini tutmak istiyorsan bateri çal!
Sayfanın En Üstüne Git

minerva
Üye

İleti 16

İletim - 09/09/2005 :  01:29:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
los desperados ; yardım gerekli !!!!!!!!!!!!!
ya arkadaşlar ben tren istasyonundaki adamlara silah doğrultup g ye basıyorum olmuyo yine silah doğrultup (hatta adamın üstünde yukarı doğru yeşil bir ok oluyor) h ye basıyorum olmuya lütfen bi yardım edin.yani h ye bastım ve acaba adamı çağırabildim mi diye hareketlendim adamlarda hiç hareket yok aynı şekilde daha sonra biraz bekleyip bu sefer g ye basıp adamları çağırmayı denedim yine olmadı bunun başka yolu yokmu

gerçi önceden şu mezarlı tur için adamları yanıma çağırmıştım ama şimdi aynı şeyi yapıyorum olmuyo lütfen bi yardım edin
şimdiden teşekkürler!!!
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 10/09/2005 :  09:17:28  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BIG SMOKE'UN TREN KOVALAMA BÖLÜMÜ VARYA ONU GEÇEMIYORUM.BIG SMOKE BAZEN ATES BILE ETMIYOR.BAZEN ISE BEN COK HIZLANDIGIMA RAMEN TREN BENI GEÇIYOR.LUTFEN AMA LUTFEN ACIL YARDIM EDIN !!
Sayfanın En Üstüne Git

betelgause
Üye

İleti 22

İletim - 10/09/2005 :  22:57:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya orda trene yakın gitcen sürekli adamla yanyana olcan.bi de tren 10 derece sol yapıyosa sen de ona benzetirsen daha çabuk geçersin.biraz da cesaret lazım. :D düşcem diye yaklaşmazsan olmaz. eğer dibine girersen trernin de metal yerlere ateş ediyo. adamlara kurşun gelmiyor.hafif açıktan gidecen.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000