AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

smarky
Üye

İleti 2

İletim - 08/10/2005 :  13:17:00  Bilgileri Göster  smarky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
djocny tarafından yazılan:

sarı bant olanları öldürcen onlar düşman ayrıca mouse un sağ tuşuna basarak adama nişan al ve g ye bas h ye basarsan orda dururlar ayrıca

djocny sayfa 6 da gorki'ye las desperados bölümü hakkında yarım etmişsin fakat ben adamları yinede çeteye ekleyemiyorum nişan alıp g'ye de bastım h'ye de ama hiç birşey olmadı nasıl geçebilirim. Teşekkürler
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/10/2005 :  17:03:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam ama pop3 sunucusuyla olan mesaj yüzünden ancak msn den alabilirim(bi anda yüklenmeyin ama:)) ben bi oturuşta geçmiştim ne diyim zevk meselesi akrobasi yapmayı sevdiim için ustalaştım. Ama bu oyun çıkalı 2 yıl olmadı ki:)
Sayfanın En Üstüne Git

smarky
Üye

İleti 2

İletim - 08/10/2005 :  19:26:33  Bilgileri Göster  smarky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
las desperados bölümü hakkında bana yardım edecek başka biri yokmu adamlerı çeteye eklemiyorm hareket bile etmiyorlar
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/10/2005 :  21:40:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
salak onlar zaten sen arabaya koyunca hızlı sürme hiç bi zaman yapma korkup atlıyolar. sorun ise sürekli h ye bas adamlar dağılacaktır onlar gitmeden hepsine sağ klik yapıp g ye bas tekrar grubuna kapat senle gelirler
Sayfanın En Üstüne Git

Leraju
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 09/10/2005 :  20:03:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Paladin msn versene gönderiim sana sen zeroyla uçak kursunu hallet geri gönder :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000