AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/10/2005 :  16:47:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyundaki karakterler ne zamandan beri insan oldu? Mesajı bir daha okumanı tavsiye ederim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/10/2005 :  19:45:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Insanlar derken Ben onlari soylerken grove street uyelerini kastettim yazisimdan yanlis anlasilmis olabilir
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 24/10/2005 :  10:56:56  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
O bölümü çoğu kişi geçemiyor zaten arabayı num lock tuşlarıyla yöneteceksin birde yön gösteren oklar tam çemberin ortasındayken tuşa basacaksın.Biiraz uğraş iyi şanslar.:D
Sayfanın En Üstüne Git

TuRBoGuZ
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 24/10/2005 :  11:59:44  Bilgileri Göster  TuRBoGuZ için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bölümün birinde motorsikletle uçağa yetişmeye çalışıyosun (o bölümü hala geçemedim) o görevden sonra oyunun bitmesine ne kadar kalıyo
Sayfanın En Üstüne Git

gencfb
Üye

Turkey
İleti 25

İletim - 25/10/2005 :  13:56:56  Bilgileri Göster  gencfb için bir ICQ İletisi Gönder  gencfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler gta san andreasla ilgili ne sorununuz olursa olsun gelin www.forumxit.forumkurdu.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000