AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 30/04/2006 :  15:23:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hatırladım.O adam düşman ailenin adamı.Sen onu sadece korkutmalısın;kazara öldürürsen görevi başaramazsın.O yüzden kaza yapmadan hız yap,ters şeritten git,ani frenler yap.Yani korkutabilecek herşeyi.O sağdaki kutuda adamın korku seviyesi.

Ayrıca arkadaşlar yeni konular da açılıyor yapmayın lütfen.Bakın oraya görevlerle ilgili açıklamalar yazdım.Bakın oraya gene geçemezseniz sorun.Konu kirliliği olmasın.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/05/2006 :  18:43:07  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tolga1907 tarafından yazılan:

arkadaşlar uçuş okulunda helikopterle tırları falan patlattığın bir görev var.nasıl geçebilirim.çok zorda.

------------------------------------------------------------------------------
o görevde tırları füze atarak gebertmicen.diğer ateş etme yöntemiyle indircen.

---------------------------------------
----------------------------------------
Sayfanın En Üstüne Git

|WOLF|
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 02/05/2006 :  18:45:44  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tolga1907 tarafından yazılan:

bir arabaya biniyorsun.arabanın ön camında bir adam var falan.bir gösterge çıkıyor sağ üstte hızlı gidiyosun el firenini falan çekiyosun gösterge doluyo.biliyosundur dikkatli düşün aklına gelir.

caddenin 1 ucundan 1 ucuna kadar git.elfrenini çek.öyle daha hızlı doluyo
Sayfanın En Üstüne Git

tolga1907
Üye

Turkey
İleti 293

İletim - 05/05/2006 :  17:39:18  Bilgileri Göster  tolga1907'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
iki tana görev sorucam.bir görevde.caligulanın gazinosundan alıyoruz.sonra hava alanından bir uçak çalıp bir uçağı yakalamamız gerekiyor ama o uçak çok hızlı yakalıyamıyorum.bir de bir motorla bir uçağa gircez falan.şimdiden teşekkürler.
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 05/05/2006 :  17:55:21  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İkisinin de ufak tefek püf noktaları var;ama herşey sana bağlı.Uğraşıp geçmelisin.Yaklaşık 3 sayfa boyunca eski konularda bu tartışıldı.Uçaklı görevde uçağı görür görmez sağa doğru dön ve uçakla aynı doğrultuya gir.Artık yetişmek sana kalmış.
Motorlu bölümde ise hiç ateş etme FBI ajanlarına.Doğruca uçağın sağından uçağı kovala son anda arkasına geç ve içine gir.

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000