arkadaşım o bölümde bende çok uğraştım o görevde yolun ortasından gidip uçağa girecen içeride ateşli silah kullanmıycan arkadaki admın bütün yükü boşaltmasını beklicen hepsini eklinle öldürcen admın paraşütünü alacan içeriye c4 yerleştirecen...birde sevgilisi olacak en yenisi kalp işaretli olan yere gidecen aranızı full yapacan kahve içmeye çağırdığında y diyeceksin saygılarla orçun çoban.....
Uçak kursunun 3. veya 4. bölümünü geçebilirseniz diğerleri kolay.Bu bölümü uçağın içinde geçin.(v tuşu ile değiştiriyoz ya) Bölümleri geçip respect+ diyince yanınızda yeni görevler çıkçak.İlk bölümde mümkün olduğunca alçaktan uçun.diğerlerini rahat geçersiniz.Uçağa atlama bölümünü tam gaz giderek geçeceksiniz.Başka çare yok.Dediğim şekilde deneyin bölümleri.
Bana freefall bölümü için yardım lazım.Ken Rozenborg (vice city'den hatırlarsınız) bi görev verdi yaptım.Freefall görevine geldim geçemiyorum.Ufacık bir halkadan planör ile geçicez.Halka jetin üzerinde ve iki katı hızımızla gidiyo.İlk geçişi yapamazsam uçak Las Venturas bölgesine gidiyo ve görev İPTAL.... Lütfen bi şekilde yardım edin bana. tugayduru@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz.
arkadaşım bir kaç kez yaptıktan sonra elin alışır...yapman gereken tam halkanın içinden geçerken 2,4,6,8 tuşlerından hangisini istiyorssa ona basman unutma tam halkanın içinden geçerken zamanlama çok önemli...