AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

orcun_1201
Üye

İleti 2

İletim - 04/07/2006 :  12:52:12  Bilgileri Göster  orcun_1201'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım o bölümde bende çok uğraştım o görevde yolun ortasından gidip uçağa girecen içeride ateşli silah kullanmıycan arkadaki admın bütün yükü boşaltmasını beklicen hepsini eklinle öldürcen admın paraşütünü alacan içeriye c4 yerleştirecen...birde sevgilisi olacak en yenisi kalp işaretli olan yere gidecen aranızı full yapacan kahve içmeye çağırdığında y diyeceksin saygılarla orçun çoban.....
Sayfanın En Üstüne Git

tugay26
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 05/07/2006 :  13:54:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Uçak kursunun 3. veya 4. bölümünü geçebilirseniz diğerleri kolay.Bu bölümü uçağın içinde geçin.(v tuşu ile değiştiriyoz ya)
Bölümleri geçip respect+ diyince yanınızda yeni görevler çıkçak.İlk bölümde mümkün olduğunca alçaktan uçun.diğerlerini rahat geçersiniz.Uçağa atlama bölümünü tam gaz giderek geçeceksiniz.Başka çare yok.Dediğim şekilde deneyin bölümleri.
Sayfanın En Üstüne Git

tugay26
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 05/07/2006 :  14:04:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana freefall bölümü için yardım lazım.Ken Rozenborg (vice city'den hatırlarsınız) bi görev verdi yaptım.Freefall görevine geldim geçemiyorum.Ufacık bir halkadan planör ile geçicez.Halka jetin üzerinde ve iki katı hızımızla gidiyo.İlk geçişi yapamazsam uçak Las Venturas bölgesine gidiyo ve görev İPTAL....
Lütfen bi şekilde yardım edin bana. tugayduru@yahoo.com adresine mail atabilirsiniz.
Sayfanın En Üstüne Git

hasta
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 06/07/2006 :  17:54:55  Bilgileri Göster  hasta'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm ben gta san. şu arabaya modifiye çektikten sonra zıplama yarışını geçemedim yardım edersen sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

KINGCC
Üye

İleti 16

İletim - 06/07/2006 :  22:16:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım bir kaç kez yaptıktan sonra elin alışır...yapman gereken tam halkanın içinden geçerken 2,4,6,8 tuşlerından hangisini istiyorssa ona basman unutma tam halkanın içinden geçerken zamanlama çok önemli...
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000