AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

_punisher_
Üye

Turkey
İleti 38

İletim - 25/11/2006 :  12:32:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bu bölümün kolaylığı yok durmadan trenin yanından gidip vurdurtacaksın bu bölüm böyle yani
Sayfanın En Üstüne Git

neyazsakki
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 26/11/2006 :  13:53:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bi de kız arkadaşımı karşı çeteden herifler öldürdü yeni kız arkadaş nasıl bulurum
Sayfanın En Üstüne Git

mozduygu
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 01/12/2006 :  17:26:24  Bilgileri Göster  mozduygu için bir ICQ İletisi Gönder  mozduygu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  mozduygu için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ATW İLE ADAMLARI ÖLDÜRÜP EVRAK CANTASINI ALDIGINIZ GÖREVİ YAPAIOM
BİLEN ARSA MOZDUYGU@MYNET.COM ADRESİNE GÖNDERİN
Sayfanın En Üstüne Git

flaş tamsın
Üye

Turkey
İleti 46

İletim - 01/12/2006 :  19:21:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mozduygu eğer 2. adaya geçtiğimiz ilk görev ise orda araç bi dağa çıkıo aracı takip et bir yerde duruyor orda adamlar var önce onları öldür sonra o arabayla kaçıyor mesafeni koruyarak peşinden git hep kaççak onu dağdan atmaya çalış sonra arabadan çıkıyo (dağdan atarsan) ama öyle bir atki araba ters dönsün(öyle kesin çıkıyor) sonra onu öldür ok ( bu görev miydi?)ne yazsak ki eğer senin dediğin görev big smoke aitse orda jetpack hilesini yazıyorum sonra ben trene çıkıp onları hemen öldürüyorum
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 04/12/2006 :  19:28:10  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkes bana mesaj yazmaya devam ediyor hatılratma oyunu bitireli 2 sene oldu konunun açılış tarihine bakınız. Hatırladığım kadarıyla yardım ediyorum oyun şuan bende yüklü değil..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000