AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

cihan_gs
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 31/12/2006 :  21:39:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
og loc bölümünde adamı polislerin ordan alıp eve götürüyorum ve kapıyı çalıp demoyu izlemeye başlıyorum.demoyu izlerken arka kapıdaki bir adamı gösteriyo( Freddy mi bilmiyom)ve ondan sonra başka bir şey göstermiyo ben de enter a basıp geçiyorum. geçtikten sonra Freddy falan motora binip gitmiyo(Freddy nereden motora binip gittiğini göstermiyo,hartitada da çıkmıyo) normal oyuna dönüyom. Freddy nasıl blcam???? lütfen yardım edin
Sayfanın En Üstüne Git

che_okan
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 13/01/2007 :  19:51:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben big smoke la tren kovalama bölümünü yapamadım yardım edermisiniz?
Sayfanın En Üstüne Git

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/01/2007 :  23:34:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
che_okan tarafından yazılan:

ben big smoke la tren kovalama bölümünü yapamadım yardım edermisiniz?

Bu görevi baya bir kişi sever.Ama biraz zor görevdir.Oku.Anlarsın che okan.Tamam.

Görevin Adi: ''Wrong Side of the Tracks''

Zor bir bölüm. Big Smoke ile birlikte Unity Station'a gidin. Burada vagonlarin üstüne adamlari göreceksiniz. bunlari motorla takip edin. Siz motoru kullancaksiniz. Smoke ise vagonun üstündekileri temizleyecek. Burda önemli olan trenle ayni hizda gitmek ama karsidan gelen trenlere dikkat edin. Trenle ayni hizi koruyunca Smoke zaten adamlari vuracaktir. Adamlari belli bir bölüm var oraya kadar vurmak zorundasiniz. Vuramazsaniz en bastan oynarsiniz görevi. Görev bittikten sonra Smoke'u evine götürün.

Şimdi bu bölümü anladın mı?Che okan?
Sayfanın En Üstüne Git

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/01/2007 :  23:37:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]cihan_gs tarafından yazılan:

og loc bölümünde adamı polislerin ordan alıp eve götürüyorum ve kapıyı çalıp demoyu izlemeye başlıyorum.demoyu izlerken arka kapıdaki bir adamı gösteriyo( Freddy mi bilmiyom)ve ondan sonra başka bir şey göstermiyo ben de enter a basıp geçiyorum. geçtikten sonra Freddy falan motora binip gitmiyo(Freddy nereden motora binip gittiğini göstermiyo,hartitada da çıkmıyo) normal oyuna dönüyom.
Freddy nasıl blcam???? lütfen yardım edin

Görevin Adi: ''OG Loc''

Hapisaneden Jeffrey'i çikartin ve Freddy'nin evine götürün. Freedy motorla kaçacak sizde OG Loc ile onu motorla takip edin. Freddy en sonunda inecek ve onu ve çetesini öldürün. Sonra jeffrey'i Burger Shot'a götürün. İşinizi orada görürsünüz.

Basit görevmiş.
Sayfanın En Üstüne Git

Berk77
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/01/2007 :  23:49:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Crazzy Tamer GEÇEMEDİĞİMİZ YER konusunda var bu.Yeni iletini GEÇEMEDİĞİMİZ YER konusuna yazıcaktın.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000