AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA San Andreas Geçemediğiniz Bölümler İçin Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 149

baroTR
Üye

Turkey
İleti 150

İletim - 26/01/2007 :  20:57:06  Bilgileri Göster  baroTR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Uçağı görünce hemen ters yöne dön ve daireye doğru sür uçağı.Orda amaç dairenin içinden geçmek yalnız seri olman lazım uçağı sehire varmadan yakalamalısın geç dönersen yetişemezsin

Hold me near, my one friend and guide Carressed by the coldest fears I surrender So Take me away.........
Sayfanın En Üstüne Git

Black Rain
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 28/01/2007 :  13:55:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cok sagol
Sayfanın En Üstüne Git

gtacıyım
Üye

İleti 33

İletim - 28/01/2007 :  20:30:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sevgili arkadaşlar ben"RENUITING THE FAMILIES"bölümündeki kovalamacayı yapamıyorum bir makineli tüfek var bazooka verir insan sonuç olarak tek bir soru soracağım o bölümde "DOBERMAN"bölümünden ele geçirdiğimiz Glen Park tarafınamı Groove Street tarafına mı gideceğiz çünkü bu görevden sonra bir görev daha geçersem San Fierro açılıcak oyunu iki sene önce aldım iki senedir Sweet´in araba zıplatma bölümünde ve Og Loc´un dans bölümünde takılıyordum bir sınıf arkadaşımın yardımıyla o bölümler bitti bunu söylememin nedeni ben ps2 de oynuyorum ondan dolayı dans görevinde şekiller,araba zıplatma da analog tuşlarıyla oluyor o görevler pc de basit ama ps2 de çok zor ondan dolayı pc oyuncuları iki günde San Fİerro´yu açıyor siz beni pc oyuncusu sanmayın diye öyle demiştim çünkü şöyle muhabbetler olabilir(umarım olmaz)iki sene uğraşılırmı o görev için hahaa gibi sözler olmasa tam süper olur:D
Sayfanın En Üstüne Git

umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905

İletim - 28/01/2007 :  21:25:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ah ah hafızam yerinde olsa...Görevi biraz hatırlatabilirsen yardımcı olacağım.İnan 3,4 aydır (belki daha fazla) oynamıyorum.Neyse bi bakayım oyuna.

--------------------------------------------
Yanlış hatırlamıyorsam CJ'in , Ryder ve Big Smoke'un Sweet'i arkadan vurduğunu öğrendiği görev.O görevde gösterilen yer köprünün altında.Boşu boşuna orayı arayıp köprünün üstüne çıkma.Aslında tam olarak köprü diyemeyiz ama tam bi karşılık bulamadım.Zaten oraya vardıktan sonrası aksiyon.Balla üyelerini öldür.En sonunda polis gelecek ve tatatatatam....

Ne yak mektubun ucunu
Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir
Zarfı kapatırken yalnız
Kuytu dudaklarını çokça değdir

Sunay Akın
Sayfanın En Üstüne Git

gtacıyım
Üye

İleti 33

İletim - 29/01/2007 :  10:09:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya hyr renuiting the families de sweeti oteldeki swat kapışmasından kurtarıyoruz
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 149 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000