bu sayı ve harflerden oluşan şifreyi diyorsun sanırsam? aslında oldukça zevklidir o kendin çözmeye çalış istersen biraz. öncelikle yapman gereken önündeki rakam ve sayıların olması gereken şeklini hayal etmek. kafanda çevir daha sonra üç kısım var orta kısım, sağ kısım sol kısım. ben biraz uğraşayım diyorsan buradan gerisini okuma. tam emin olmamakla birlikte üç adım olduğundan eminim. şimdi söyleceğim tam doğru değilse bile işin içinden anlattıklarımla çıkarsın tahminen. öncelikle orta kısmı ters-saat yönünde çevir sonra sol tarafı ters-saat yönünde çevir en sonda sağ kısmı saat yönünde çevir.
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
bütün droidleri öldürdüm derken sana saldırmayan bir iki tane droid olması lazım umarım onları öldürmedin. bunlardan bazı programlar öğrenmen gerek çünkü. kısaca yapacağın olay bütün konsollara girmeye çalışıp (bunun için bazı giriş kodları filanda lazım olabiliyor) geminin bütün sistemini yok etmek. en son geminin güverte bölümündeki konsolda bridge ile alakalı bişeyler var onu hallettikten sonra geldiğin kapıdan geri çıkmak üzere yola koyulacaksın. konsollara dikkat et yanlız bazı konsollarda indirmen gereken programlar var. (ilk hapis tutulduğun yerde bir konsolda program var ben ilk oynadığımda kaçırmıştım söyleyeyim dedim ne olur ne olmaz :))
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Bütün bilgisayarları dolaştım bişeyler yaptım hala kapı kilitli bilgisayarlarda doğru şeyimi yapamadım acaba nasıl açıcam o kapıyı bilgisayarlarda ne yapmam gerekiyo.?.