@SafaX o bizim hoca sürekli gray'de olduğundan (neutral) nasıl konuştuğun çok farketmiyor. dark side alabildiğin konuşmalarda devam et yanlız influence kaybetmemeye dikkat et bazı abukluklara sebebiyet verebiliyor. dark olarak bitirmedim ama baya bir ilerledimdi oyunda (ama zavallı masumları kesmek karakterime harbi ters dark side oynayamıyorum o yüzden) bazı bonusları kaçırıyorsun ister istemez mesela robotlardan biri sadece light side ile ilerletiliyor ve en sonunda +1 cons, +1st, +2 repair vesaire gibi bir dolu bonus kazanmış oluyorsun :S yinede dark point kazanmak kolay olduğundan dikkatli olursan bütün bonusları alıyosun... yanlız dark mastery sürekli düşüp çıkarak seni deli ediyo :) en iyisi erkek-light karakter yav alıyom handmaidenimi gidiyom maceraya harbi yahşi oluyo oyun o zaman :D
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
ya lightsaber da aldım hersey gusel de ben bu swoop yarışlarını anlamadım..Esas olan belirtilen sureden once gelmekmi , yoksa hiçbiyere çarpmadan belirtilen sureden once gelmek mi ikisini de denedim yok olmadı olmadı biturlu gecemedin..Izız şehrindeyim bu arada...
önemli olan belirtilen süreden önce varmak yanlız platformlar hızını arttırırken diğer engeller hızını düşürüyor. bu arada ilk seferlerde çok kasma. mesela ilk süre 3:01 ise 3:00 gibi filan bitirmeye çalış gidip 2:00 gibi bir sürede bitirirsen diğer yarışda bir önceki yarıştan daha iyi bir sürede oyunu bitirmen gerekir (-ki bu olayı ilk oyunda çakmadığımdan ilk oyunda yaptığım skorda elde ettiğim 3.lüğü bütün uğraşlarıma rağmen 1 saniye ile 2.liğe 2 saniye ile birinciliğe taşıdımıştım (bir gün uğraştığımıda belirteyim :P))
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...