Hocam bugün belçika grand prix'i vardı.McLAREN MERCEDES üstünde çok büyük bi şansızlık var Juan pablo montoya adam nerdeyse 1.Kimi'ye werdi.Bu kadar şansızlık şansızlık Alonso ise Kimi'nin yaprığı hatalar yüzünden şampiyonluk turu atacak nerdeyse
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Havanın yağışlı olmasından dolayı çok kaza oldu.En kötü kazayıda fisicella yaptı arabasının daılmadık yeri kalmadı...Şampiyonlua gelince bu satten sonra alonso şampiyonluğu kimseye bırakmaz...
tabikide alonso şampiyon hep 2. zaten McLAREN le RENAULT arasında 10-15 puan var her yarışta 2. olsa bile şampiyon aslında ben McLAREN i tutuyorum ama şampiyon RENAULT
Şimdi bana kızmayın 5 yıllık konuyu hortlattın diye, çünkü 5 yıl olmasına 3 gün daha var, ayrıyetten sabitlenmiş konu, ee F1 ile de alakalı olunca tutamadım kendimi
1- A Senna 2- A Prost 3- M Schumacher 4- L Hamilton 5- S Vettel
!Küfüre Hayır!-(Temiz Gençlik)
Member Since: 26/10/2006 Üyelik Tarihi: RAKAMLA: 26/10/2006 YAZIYLA: Yirmi altı ekim iki bin altı