AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Konsol
 konsollar mı yada pcler mi???
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 26/08/2005 :  14:02:26  Bilgileri Göster  dwarf-old'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Sizce hangisi gelecekte piyasaya sahip olacak.Ben geçmişte pclerdi.Gelecektede pcler olacak yeni nesil konsollar ağızları açık bırksada bizde boş değiliz.

don't cry for me!!!

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 26/08/2005 :  14:07:37  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazım kurallarına hiç dikkat etmiyorsun. Hızlı yazıyorsun herhalde. Yazarken de harfleri atlıyorsun, bağlaçları ayırmıyorsun. Yazdığın konuyu bir kere oku ondan sonra yolla olur mu genç?

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/08/2005 :  14:10:59  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu kadar uyarmanın yanında cevap da verseydin güzel olurdu bence, en azından mesajın konuyla ilgili olurdu.

Bana kalırsa bu biraz zevk meselesi gibi geliyor bana, çünkü bilgisayarda oyun oynamak daha zevkli bana göre, tabi kimsenin zevkine de karışmamak gerek.

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Goquay
Üye

Turkey
İleti 184

İletim - 26/08/2005 :  14:11:50  Bilgileri Göster  Goquay'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
konsollarmı yada pclermi =) konsollarmı yoksa pclermi amaaan takma kafana anlasılsında nasıl istiyorsan oyle yaz

Ama pc ler gelecektede ii olacak bence

Myself hate to make
Sayfanın En Üstüne Git

dwarf-old
Üye

Turkey
İleti 78

İletim - 26/08/2005 :  14:19:31  Bilgileri Göster  dwarf-old'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Tamam dikkat ederim yazıma ama birde ceberruh arkımızın görüşüne katılıyorum

don't cry for me!!!
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 26/08/2005 :  16:38:41  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ceberruh tarafından yazılan:

Bu kadar uyarmanın yanında cevap da verseydin güzel olurdu bence, en azından mesajın konuyla ilgili olurdu.

Bana kalırsa bu biraz zevk meselesi gibi geliyor bana, çünkü bilgisayarda oyun oynamak daha zevkli bana göre, tabi kimsenin zevkine de karışmamak gerek.

Sizin de önünüze her gün yüzlerce dilekçe gelseydi (işim gereği) yazım kuralları hakkında benim kadar hassas olurdunuz. Ama artık önemli değil.
Konuya cevap vermeye gelince ben de seninle aynı fikirdeyim.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000