Sizce hangisi gelecekte piyasaya sahip olacak.Ben geçmişte pclerdi.Gelecektede pcler olacak yeni nesil konsollar ağızları açık bırksada bizde boş değiliz.
Yazım kurallarına hiç dikkat etmiyorsun. Hızlı yazıyorsun herhalde. Yazarken de harfleri atlıyorsun, bağlaçları ayırmıyorsun. Yazdığın konuyu bir kere oku ondan sonra yolla olur mu genç?
Bu kadar uyarmanın yanında cevap da verseydin güzel olurdu bence, en azından mesajın konuyla ilgili olurdu.
Bana kalırsa bu biraz zevk meselesi gibi geliyor bana, çünkü bilgisayarda oyun oynamak daha zevkli bana göre, tabi kimsenin zevkine de karışmamak gerek.
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Bu kadar uyarmanın yanında cevap da verseydin güzel olurdu bence, en azından mesajın konuyla ilgili olurdu.
Bana kalırsa bu biraz zevk meselesi gibi geliyor bana, çünkü bilgisayarda oyun oynamak daha zevkli bana göre, tabi kimsenin zevkine de karışmamak gerek.
Sizin de önünüze her gün yüzlerce dilekçe gelseydi (işim gereği) yazım kuralları hakkında benim kadar hassas olurdunuz. Ama artık önemli değil. Konuya cevap vermeye gelince ben de seninle aynı fikirdeyim.