|
| Yazar |
Konu  |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/09/2005 : 13:30:48
|
| gs'nin geçeceğine inanıyorum bozuk saha kurbanı oldu zaten tromso dünyanın en kuzeyindeki takımmış bjk ise elindeki avantajı eliyle itti resmen hiç yakıştıramadım bjk'ye inşallah o da geçer ama fazla gayret göstermeliler |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
rohan
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 17/09/2005 : 14:52:32
|
bjk inönüde yenilio gs tromso deplasmanda kutba yakın olan biyer kar yağışları soğukluk normal daha bunun ali samiyeni var bjk işi çok zor ben gslıyım
|
 |
|
|
Himanchig
Üye

Turkey
İleti 386 |
İletim - 17/09/2005 : 15:01:50
|
| Hiç bişey zor diil , Liverpool nasıl 3-0 dan 3-3 yaptı geçen sene hem de Milan gibi bir takımın defansına yaşattı bunu.Nesta , Stam , Maldini dünya devleri ama yenmeyi de bildiler . Malmö İsveç devlerinden yenilmesi doğal ama Tromso ? |
<<< Basit bir insanı başka bir basit insandan ayıran özellik çaba , sevgi ve fedakarlıktır >>> |
 |
|
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/09/2005 : 17:18:38
|
| tromso maçında oyuncuları suçlamıyom ama seattle tromso maçında oyuncularımız şut çekmek için ayaklarını çamurdan çıkaramıyordu |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 17/09/2005 : 17:27:19
|
| Hele uğur çocuk sarışın maçtan sonra esmer oldu... |
 |
|