|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 26/08/2005 : 20:34:35
|
Scorpi zaten en çalışkan yazarlarımızdan bir tanesi. Şu an elimizde eklenmemiş yazıları bulunuyor. Ancak uzun bir tatil dönemi yaşadık ve bu sürede doğal olarak yazı ekleyemedik. Şu sıralar da koşuşturmalar yaşadığımız için yine zaman bulamıyoruz. Bulduğumuz an yazı eklenecek. Belki bugün bile olabilir. O yüzden Scorpi'ye laf yok :) |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585 |
İletim - 28/08/2005 : 21:08:18
|
Saolasın |KRONDOR|. shadowwalker, sen de dedin. Oyun piyasası durgun, doğru düzgün oyun çıkmıyor. Aynı zamanda ben de çok yoğun olduğum bir dönemdeyim. Gerek iş, gerekse aile konusunda çok yoğun günler gçiriyorum. Buna rağmen bir şeyler yapmak istiyorum. Sende haklısın bununla vakit kaybetmektense yazı yazmak daha yararlı olacaktır. Yazacak şey bulamazsan canın sıkılır. Anlayacağın insan o an neye heves ederse onu yapmaya çalışır. Yoksa gönülsüz iş olmaz. Sen yine yabancı sitelerden istediğine ulaş, ama ben kendi yaptığım ve emek verdiğim bir şeyi bitirdikten sonra zevkle seyretmek istiyorum. Tek başıma olsam da fark etmez. Bak aklıma iyi fikir verdin. Bununla uğraşacak birilerini bulursam daha da abartabilirim bu işi. Bir site kurup reklam yapmak, fanatikler toplamak falan.  |
HL2 Stats: http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730
TF2 Stats: http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2 |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 29/08/2005 : 00:19:13
|
amatör olarak kendi halimde ilgileneceğim diyorsan zaten kimsenin diyecek bir lafı olamaz scorpionfa ancak oyunsitesinde bununla alakalı bir bölüm açıldığı anda olay profesyonelliğe kaymış oluyor. (türkiyede tam anlamıyla profesyonel oyun sitesi olduğunu söylemek pek mümkün değil aslında; herkez amatör ruhla birşeyler yapmaya çalışıyor). kendim ayrıca siteden ayrı kalan vaktimde zamanla adam toplayıp yapacam diyorsan yine bir lafımız olamaz sonuçta kendi boş vaktin. dediğim gibi benim derdim, sitenin yazı sistemini negatif yönde etkilememesi. neyse ne karar verirsen, ne kadar devam edersen et umarım sonucu iyi olur. bu arada bakıyorum yöneticiler arası dayanışma var baya :P |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 29/08/2005 : 01:18:04
|
alıntı: bu arada bakıyorum yöneticiler arası dayanışma var baya :P
Eh, olsun o kadar da. Meslektaşız sonuçta Tabii ondan önce arkadaşlık ve dostluk kavramları ağır basıyor. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637 |
İletim - 29/08/2005 : 20:35:24
|
eh ne diyeyim yav.. Allah muhabbetinizi arttırsın  |
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming... |
 |