AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 Prince of Persia :Warrior Within
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

omerekinci
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 27/08/2005 :  01:22:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
(Artwork32 C4-5). bölümünde save yapıyorum "Hapishane, Maskeyi arayış (Geçmiş)" bölümüne geçiyorum , Tuzakları geçip odaya ulaşıyorum ve “Scorpion Sword”u alıyorum adamları öldürüyorum ama ondan sonrasını geçemiyorum ve büyük odada kalakalıyorum. bundan sonra ne yapmam gerekiyor 2 günden beri uğraşıyorum. fakat bulamadım. lütfen yardım edin.teşekkürler

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 28/08/2005 :  10:42:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediğin bölümde adamları öldürünce bir kapı açılacak ve içeride duvarı kıracaksın.Bir ihtimal,eğer trainer veya hile kullanıyorsan iptal et düzelecektir.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

Bartuc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/09/2005 :  14:48:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
DAHAKA yı öLdürebiLen War mı Aranızda ?? :)
Sayfanın En Üstüne Git

St.Joan
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/09/2005 :  22:39:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben öldürdüm ama bayağı kasmak gerek zaten 4 yumruk kodu mu oturuyosun ama bi ik kere yenince kolay geliyor
Sayfanın En Üstüne Git

Batuhan22
Üye

Turkey
İleti 35

İletim - 26/09/2005 :  17:23:28  Bilgileri Göster  Batuhan22'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
meraba warrior within in iki farklı bitişi varmış bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
Sayfanın En Üstüne Git

emmare
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 12/10/2005 :  23:59:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaşlar..kütüphane bölümüne geldim ama şuan ne yapcam bilemiyorum.kolları çevirip düğmeye basacağım yere gelip basıyorum ama bu sefer daha önceden ikinci kolu mecburen çevirdiğim için kapıya giden yolu raf kapatıyor.gerçi alt katta yine biyerde düğmeye basınca bişey açılıyor ama ne açılıyor onuda göstermiyor.onunla alakası varmı onuda bilmiyorum.anlıcanız gece vakti kafam basmadı...lütfen yardım edin..
bu arada ubisoft'a dicem var.yav kardeşim güzel oyun yapmışınızda bu ne biçim kamera açıları dahaka ayısını beni kovalarken ona yüzümü dönmek zorundamıyım yav..bazen bu kamera açıları yüzünden monitöre kafa atıcak duruma geliyom...bu arada dahakadan nefret eiyoom
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000