AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Half-Life
 HL 2 son durum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 27/07/2003 :  22:41:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaban sitelerde vede tv lerde (game network) n öğrendiğim bilgileri şöyle bir paylaşmak istedim
öncelikle oyunun grfikleri bu gübe kadar gördüğümüz en iyi grafikler olacak o kadar ki eski oyuna göre insanların yüzlerindeki detay abartı derecede yüksek
oyunda bir çok eski silah olacağı gibi yeni silahlarda eklenmiş yeni silahlar gerçekten çok ilginç kimisi yaratıkları kullanıyor kimiside etraftaki eşyaları
oyunda her şey olaylardan etkileneck şöyle söyliyim bir patlama olduğunda duvarlar parçalanacak bidonlar vede cesetler havaya uçacak vs...
oyunda bir kaç yeni karakter tanıyacaz ve oyunu onlarla birlikte oynayacaz yine dr.freeman iz fakat bu sefer bir ekiple çalışcaz
toplam 12 bölüm ve her bölüm en az 3 saat
yapay zeka anlatılanlar doğrusysa müthiş olacak yardım istiyecekler saklanacaklar kaçacaklar her şeyi yapacaklar yeni grafik motoruylada bu sahneler çok iyi olcak bu kadar

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 27/07/2003 :  22:59:49  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediklerini biraz daha açıyım. İnsanların yüzünde sanırım 24 tane kas olucak. Yani yüz ifadelerini müthiş bir gerçekçilikle yapıcaklar.

Yapay zeka her tür yaratık ve insan için ayrı. Yani kocaman bir canavar, kocaman bir canvarın hareket etmesi gerektiği gibi hareket ediyor.

Oyunda tamamen gerçek fizik kuralları kullanılıcak. Bidonların düşmesi, tahtaların parçalanması gerçek hayattaki gibi olucak.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 27/07/2003 :  23:07:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt o yazıları özetlemeye çalıştım
Sayfanın En Üstüne Git

Traffic
Seçkin Üye

Turkey
İleti 612

İletim - 15/09/2003 :  13:13:33  Bilgileri Göster  Traffic için bir AOL İletisi Gönder  Traffic için bir ICQ İletisi Gönder  Traffic'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Traffic için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
adamların yüzlerini gördüm hiç iyi yapamamışlar. hatta yüzler nolf serilerine benziyor

AMD Sempron 2.8 * MSI K9N Platinum * 2*1 Gb Kingston DDR 667 * 120 GB Samsung HDD * Sky Star 2 * Creative 7+1 Live Value * Asus Dwdr * Asus Cdwr * 19 Samsung 997DF * 256MB XFX 7600GT Extreme
Sayfanın En Üstüne Git

destan
Üye

Turkey
İleti 80

İletim - 07/10/2003 :  14:03:51  Bilgileri Göster  destan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu oyunun kaynak kodlarının çalındığını duydum. olay doğru mu acaba??? ve çalındıysa ne olacak. oyun çıkmayacak mı???

Kışın soğuğuna tutunmuş solgun bir bahar sabahı gibisin.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 07/10/2003 :  14:36:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuda sitemizde haber yazıldı. Ana sayfaya pek bakmıyorsunuz sanırım.

Adamlar 5 senedir oyunu hazırlıyorlar. Oyun tabiki çıkcak. Belki kodlarda değişiklik yapmak için tarihi biraz daha ileri alırlar o kadar.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000